Billige rejser

Billige rejser

Paradis StrandEr der noget som kan få rejseglade danskere frem i skoene og ud i den store vide verden, så er det billige rejser. De store danske rejsebureauer tager sig nemlig godt betalt for at sende dig af sted på din kommende ferie.

Som regel skal der en del research til for at finde frem til de billige rejser, især hvis man grundet skolesøgende børn eller ferielukning hos arbejdsgiveren er tvunget til at holde sin ferie i skolernes ferieperioder.

Billig kabinekuffert find den her

For at gøre det nemmere for dig at finde en billig rejse er der i de senere år en lang række firmaer, som har lavet nogle rejsesøgemaskiner, som gør det hårde arbejde for dig, ved at du et sted giver udtryk for hvad du er på udkig efter og søgemaskinen går så ind og tjekker priser for den ønskede rejse hos en lang række rejsearrangører og vender tilbage med deres tilbud.
Her har du en række links til nogle af rejsesøgemaskinerne:

  • Momondo.com – Sitet søger efter billetpriser på internettet – præcis som du selv gør, når du leder efter din næste rejse. Den eneste forskel er, at vores robotter søger hundredevis af sider på samme tid for at give dig et overblik på få sekunder.
  • Travelmarket.dk – Charterferier fra alle de store charterbureauer. Travelmarket giver dig overblik over hvilke charterrejser, der er i markedet og opfylder de kriterier du har.
  • Expedia.dk – Find og reserver billige pakkerejser, Expedia tilbyder alle tænkelige løsninger: Med alt fra billige budgetrejser til luksusferier.
  • Solfaktor.dk – Her finder du pakkerejser med fly, hotel, lejligheder og billeje i hele verden. Her kan du også finde billige flybilletter, de bedste tilbud på charterrejser til f.eks Gran Canaria m.v.