Dansk ferieboligportal vokser med vanvittige 474 procent i april

0

Danske Campaya har specialiseret sig i at udleje danske sommerhuse til danske feriegæster, og den kombination er guld værd for tiden.
Den danske feriehusbranche er hårdt ramt af coronakrisen og grænselukningen.

Tyskere, der normalt fylder de danske sommerhuse, har ikke mulighed for at tage på ferie ved de danske kyster, og det betyder, at rigtig mange danske sommerhuse er ledige.
Det rammer mange bureauer hårdt, men der er også lyspunkter.

Når man som Campaya Sommerhusudlejning er specialiseret i at udleje danske sommerhuse til danske feriegæster er salgsmulighederne lige pludseligt blevet meget større.
Campaya har samlet størstedelen af de danske udlejningssommerhuse på deres site for at skabe så meget overblik over markedet som muligt, og faktisk har Campaya oplevet en stigning i salget i april på hele 474 procent sammenlignet med april sidste år.

“Lige nu lejer danskerne sommerhuse i hopetal. Og når udlejningskapaciteten samtidig er enormt meget større, end den plejer, har vi mulighed for at leje rigtig meget ud,” siger Jesper Kamp Kruse, der er medejer af Campaya.


“Salgsstigningen beløber sig til et rigtig stort beløb for en virksomhed som vores, så i den forgangne måned har vi ansat to medarbejdere mere, og vi leder i øjeblikket efter endnu en for at kunne give de mange besøgende en endnu skarpere oplevelse på vores site.”

En bittersød fornemmelse
Selvom Campaya har fået et stort rygstød af de mange bookinger, fortæller Jesper Kamp Kruse, at de langt hellere ville have været situationen foruden.

“Det her er ikke en lykkelig situation. Det er en ulykkelig situation med forskellige afledte.

Vi står på den heldige side af hegnet grundet vores gode forhold til de danske feriegæster, men når det hele sker på grund af en sundhedskrise, er der jo tale om rent og skær held i uheld.

Mange af vores dygtige kollegaer i feriehusbranchen kæmper lige nu en utaknemmelig kamp, fordi deres kundegrundlag med grænselukningen er blevet fuldstændig amputeret, og vi græder med det ene øje med branchen lige nu. Det er klart.”

“Den mest positive effekt af det her er for mig at se, at vi måske kan give en hel masse danske familier et lys i mørket og noget at se frem til. Mange glæder sig rigtig meget til at komme ud i sommerlandet med dem, de holder af, og det glæder mig selvfølgelig, at vi kan være med til at tænde det lys.”


Selvom rigtig mange danskere lige nu lejer danske sommerhuse på livet løs, betyder det ikke, at det kommer til at veje op for de mange udenlandske bookinger.

Tyskerne alene står normalt for omkring 65 procent af alle lejede sommerhuse herhjemme, og når så stort et kundegrundlag forsvinder, rammer det feriehusbranchen hårdt.


Samtidig bruger de tyske turister normalt flere penge på deres ferier i Danmark end danskerne, så situationen kommer også til at ramme restauranter, attraktioner og lokalområder hårdt.


Campaya er en udlejningsplatform, hvor sommerhusene fra de mange forskellige udlejningsbureauer samles for at gøre markedet så overskueligt som muligt. Målt på antal sommerhuse er Campaya en af landets allerstørste udbydere.

Campaya udlejer hertil ferieboliger i især Europa og har mere end 100.000 europæiske ferieboliger på deres hjemmeside.

Share.

About Author

Comments are closed.