Billige flybilletter

Billige flybilletter

Billige flybilletterDer er efterhånden gået sport i at finde de billigste flybilletter: Rigtig mange danskere har fået øjnene op for at de kan spare en masse penge, når de skal ud at rejse, ved selv at finde billige flybilletter på internettet.

Men det er ikke altid lige let at finde rundt i junglen af hjemmesider, som tilbyder billige flybilletter. Både flyselskaberne selv, rejsebureauerne, lufthavnene og de forskellige rejsesøgemaskiner tilbyder flybilletter til alverdens rejsemål.

Hvordan finder man så de billige flybilletter?

Hvordan finder du så de billigste flybilletter til dit ønskede rejsemål? Og hvordan kan du være sikker på, at det nu også er de billigste du har fundet? Svar: Det kan du heller ikke, men du kan komme så tæt på som muligt ved at sætte dig godt ind i tingene og ikke mindst starte i god tid (medmindre du rent impulsivt har besluttet dig for, at tage ud at rejse indenfor de nærmeste dage).

Ved påtænker du for eksempel at rejse til Rom om 4 måneder, så kan du med fordel begynde at søge efter flybilletterne allerede nu, start f.eks. med at lave en søgning på en eller flere af nedenstående fly søgemaskiner for at danne dig et første overblik over prisniveauet, notér den billigste pris og lav så den samme søgning med jævne mellemrum frem mod rejsetidspunktet. Hvornår du skal springe til og købe din billet er der ikke nogen, der kan give et entydigt svar på, så det skal være når du synes at prisen ligger i et leje, som du finder attraktivt.
En af rejsesøgemaskinerne har lavet en analyse, som kan give et fingerpeg om, hvor langt tid før afrejse du kan finde de billigste billetter: Bestil 53 dage før & rejs tirsdag aften

Hvis du forsætter din søgning efter at du har bestilt og priserne så falder ja, så er der ikke så meget at gøre ved det men om ikke andet så kan du lære noget mere om de faktorer der spiller ind overfor prissætningen og vil sandsynligvis være bedre rustet til næste gang du skal finde en billig flybillet.
Vi vil ønske dig held og lykke i din søgning og her give dig nogle links til forskellige flysøgemaskiner:

  •  Momondo – Denne flysøgemaskine søger efter billige flybilletter hos et hav af flyselskaber rundt om i verden, men er faktisk dansk af oprindelse.
  • Expedia.dk – På Expedia er det nemt og hurtigt at finde og reservere billige flyrejser online, uanset hvor du skal hen.
  • Skyscanner.dk – Skyscanner sammenligner over millioner af flyafgange og finder hurtigt de billige flybilletter til dig.
  • Travelmarket.dk – Søger du billige flybilletter, så er du kommet til det helt rigtige sted. Travelmarket er en Dansk rejsesøgemaskine, som vi hjælper dig til at finde den bedste og billigste flybillet.
  • Solfaktor.dk – Her kan du også finde billige flybilletter, Solfaktor.dk er en fly søgemaskine med Norske rødder, som blev startet tilbage i år 2000 og i dag hjælper de rejsende med hurtigt at finde billige flybilletter overalt i verden.
  • Tripadvisor.dk – TripAdvisors Søgning efter flyrejser gennemgår tusindvis af mulige flyafgange og finder de billigste flybilletter til dig på ingen tid.