Diverse links

Her på siden har vi indsat nogle links til hjemmesider, som ikke nødvendigvis har noget med rejser og rejselivet at gøre, men vi har af andre årsager valgt at give dem et link. Grunden til, at det enkelte site har fået et link kan ses ud for linket.

Visit footballVisitFootball.dk er din online rejseguide til fodboldrejser overalt i Europa. På siden finder du rejseguides med detaljerede beskrivelser og nyttige links til alle de store klubber i Europa. Vi skriver også gode råd og tips til hvordan du bedst selv arrangerer din egen fodboldrejse. Kort fortalt: alt om fodboldrejser! Vores mission er at din fodboldrejse starter på VisitFootball.dk.

Lea Ravn Design

Lea Ravn Design er et mindre firma som laver specialdesignede kjoler, strik og accessories, samt mindre kollektioner. Så er du på udkig efter en lækker kjole i individuelt design, som ikke ses andre steder, så tag et kig på deres side med festkjoler eller er der en ung pige i familien, som står overfor at skulle konfirmeres så bør du absolut se deres skønne konfirmationskjoler 2015. Vi har valgt at give Lea Ravn Design et link fordi vi synes at de laver nogle skønne ting.

 

Huset Venture

Huset Ventures mission er at skabe arbejdspladser til mennesker med behov for ansættelse på særlige vilkår. De kan tilbyde mange artede arbejdsopgaver for virksomheder herunder grafisk produktion, webprodukter, bildekoration, facader og skilte, regnskab og bogføring, kommunikation og it. Vi har valgt at give Huset Venture et link fordi de har hjulpet os med opsætning og design af denne hjemmeside.

Hvis du mod forventning ikke har været heldig at finde de rette rejserelevante informationer her på vores hjemmeside, så har du jo altid mulighed for at benytte verdens største søgemaskine til at finde oplysningerne andetsteds – besøg Google