Biludlejning

Det er efterhånden blevet meget populært at benytte sig af de mange gode tilbud på biludlejning, når man rejser udenlands.

BiludlejningRigtig mange danskere rejser med fly, når de skal på ferie med familien, men selvom man ikke har sit eget befordringsmiddel med på rejsen kan man sagtens komme rundt og se et større område af det land man besøger. De efterhånden meget favorable priser på biludlejning gør at flere og flere benytter sig af muligheden, når de er på rejse i udlandet.

Nogle er så vilde med at have den frihed det giver at have sit eget befordringsmiddel på rejsedestinationen, at de booker deres billeje hjemmefra, så der står en bil klar i lufthavnen, når de kommer frem og de afleverer den først igen, når de kommer tilbage til lufthavnen for at rejse hjem.

Det er dog ikke alle, der har behov for at have en bil stående udenfor hotellet under hele opholdet. Mange vil gerne bruge 2 – 3 dage af ferien på at køre rundt på egen hånd og udforske landskabet samt besøge små hyggelige og mindre turistede byer og strande. Hører du til dem, så kan du jo blot leje en bil for en kortere periode.

Vil du gerne have et overblik over mulighederne for at benytte sig af biludlejning samt vide lidt om prislejen eller måske allerede foretage en booking, så har vi her samlet en oversigt over nogle af de internationale biludlejningssites:

  • Rentalcars.com – rentalcars.com er en af de største online mæglere for billeje. Som mægler samarbejder rentalcars.com med alle de største biludlejningsfirmaer overalt i verden.
  • Autoeurope.dk – I mere end 56 år har Auto Europe været et af verdens førende biludlejningsfirmaer.
  • Autoescape.dk – Auto Escape har i 10 år formidlet billig billeje i hele verden.
  • HolidayAutos.com – Holiday Autos er en af verdens førende mæglere af udlejningsbiler, som har gode tilbud på billeje mere end 30.000 steder over hele verden.
  • Billeje.info På denne smarte biludlejning side kan du sammenligne billeje priser fra mere end 500 forskellige biludlejningfirmaer.