Billig kabinekuffert find den her

0

Billig kabinekuffert find den her

Billige kabinekufferterHar du brug for en billig kabinekuffert?

Det er lidt en smags sag om en kabinekuffert skal være i soft eller hardcase (stof eller plast). Men de fleste vil gerne have, at den er robust, har en meget lav egenvægt, er billig og samtidig kan bruges til de fleste flyselskaber.

I Travelfreak´s webshop kan du finde både en billig hardcase kabinekuffert og en billig softcase kabinekuffert. Vores webshop er velassorteret og tilbyder også alt det andet du står og mangler, når du skal ud at rejse privat eller forretningsmæssigt.

Billig kabinekuffert

Selvom der er tale om en billig kabinekuffert, så er det absolut ikke fordi kvaliteten fejler noget, vi sælger kun kufferter fra mærkevareleverandører og alle detaljer er lavet af kvalitetsmaterialer, som samtidig er udformet så vægten er minimal uden at det går ud over holdbarheden. Skallen er fleksibel, hjulene har en god friktion, de larmer minimalt og kører godt, hvis der er indbygget lås, så er den med kode, så du ikke skal have nøgler med og ofte er den af typen TSA, som bl.a. er godkendt af de strenge amerikanske kontrolmyndigheder. Håndtagene er stærke og godt foret, trækstangen er af aluminium for at holde vægten nede og så er den konstrueret, så styrken er optimal. Travelfreak har solgt kavlitets rejseudstyr på nettet siden 2009 og har gode kundeanmeldelser.

 

Share.

About Author

Comments are closed.