Brug en rejseguide

0

Brug en af de fantastisk velskrevne rejseguider som input, når du skal planlægge din kommende rejse/ferie. I Travelfreak.dk´s webshop www.freakshop.dk finder du et udvalg af de mest populære rejseguider fra Momondo.

En rejseguide skrevet af eksperter med indgående lokalkendskab er nok din bedste start på en god rejse.

Rejseguiderne er spækket med inspiration og flotte billeder af kendte og mindre kendte oaser af natur, spændende arkitektur, forlystelser og de små hyggelige spisesteder, som kun de lokale normalt har kendskab til.

Her lidt inspiration til nogle af de mest læste rejseguider fra Momondo:

Momondo rejseguide TA’ MED TIL SYDFRANKRIG er både en familie- og parvenlig ledsager på vejen gennem de vidunderlige sydfranske regioner.

Forfatter Christina Kattrup, der fra barnsben har rejst jævnligt og siden været bosat i Frankrig, har nøje udvalgt stederne i bogen.

Hun fører dig gennem store og små byer, over bjerge og langs kysten.

Der er oplevelser nok at tage af: seværdigheder, shopping, kunst, gastronomi og en fantastisk natur.

Jakob Helbig har indfanget den sydfranske charme med sit kamera.

Udover de fantastiske beskrivelser af regionen og dens seværdigheder indeholder bogen også et udtageligt lomme kort over området.

Momondos rejseguide TA`MED TIL SYDSVERIGE er både en familie- og parvenlig ledsager på rejsen gennem den sydlige del af nabolandet.

Forfatter Bettina Wøhlk, der fra barnsben tit og ofte er kommet i Sydsverige, har nøje udvalgt stederne, og hun fører dig gennem både de større og mindre byer.

Der er oplevelser nok at tage af: klassiske seværdigheder, shopping, kunst, musik, gastronomi, kur- og spa-ophold og en helt fantastisk natur.

Jakob Helbig har indfanget den sydsvenske charme med sit kamera.
Udover de fantastiske beskrivelser af byen og dens seværdigheder indeholder bogen også et udtageligt lomme kort over byen.

Momondos rejseguide TA`MED TIL ROM er en dejlig ledsager på storbyrejsen for både familien med børn, parret, og den enlige, der gerne vil besøge den åndeløst smukke by.

Forfatter og fotograf Jesper Storgaard Jensen har øjne og ører åbne, når han spotter steder, der er værd at besøge.

Jesper tager læseren i hånden og lader ham og hende smage på kulturen og historien – ind og ud af kirker, kupler og museer – og rundt om piazzaer og alazzoer.

Men ikke nok med det. Du bliver også guidet rundt i Roms kvarterer og bedste shoppegader.

Listen over caféer, barer og restauranter, der byder på autentiske romerske oplevelser, er lang og rækker til mange besøg i byen.

Udover de fantastiske beskrivelser af byen og dens seværdigheder indeholder bogen også et udtageligt lomme kort over byen

Momondos rejseguide TA`MED TIL PARIS er en uundværlig ledsager på din rejse til byernes by. Guiden byder på et mix af fakta, must see seværdigheder, restauranter, caféer, hoteller, butikker og heriblandt masser af de små finurlige steder du ikke selv lige finder – uden hjælp fra en kender.

Der både tænkt på dig, der skal på romantisk weekend og dig, der skal med familien til Paris.

Samtlige steder i bogen er nøje udvalgt af Journalist Louise Sandager og kærligt fotograferet af Helle Moos.

Udover de fantastiske beskrivelser af byen og dens seværdigheder indeholder bogen også et udtageligt lomme kort over byen.

Momondo rejseguide TA’ MED TIL NORDITALIEN & TOSCANA
Rejseguiden er en personlig ledsager på rejsen for såvel familien med børn, parret som den enlige, der drømmer om at besøge den nordlige del af støvlelandet.

Forfatter og fotograf Jesper Storgaard Jensen har blik for det gode rejseliv, hvad enten han har besøgt de smukke piazzaer og overdådige kirker, restauranterne vinbarerne, de unikke agriturismo på landet, vinslottene, eventyrparkerne, strandene, søerne eller shoppegaderne…

Der er ingen tvivl om, at Norditalien & Toscana har uendelig meget at byde på.

Udover de fantastiske beskrivelser af regionen og dens seværdigheder indeholder bogen også et udtageligt lomme kort over området.

Momondo rejseguide TA`MED TIL MALLORCA er en uundværlig ledsager på din rejse til den vidunderlige ferieø.

Anna Bridgwater tager dig med på tur hele øen rundt, hvad enten du har smag for badeferie, kulturelle seværdigheder, kunst, gastronomiske oplevelser, luksusophold eller sportslige aktiviteter som f.eks. golf, vandring, surfing eller hesteridning.

Alle steder i bogen er omhyggeligt udvalgt af forfatteren.

Fotograf Helle Moos har fannget essensen af øen i sine helt vidunderlige billeder.

Udover de fantastiske beskrivelser af øen og dens seværdigheder indeholder bogen også et udtageligt lomme kort over øen.

Momondos rejseguide TA`MED TIL LONDON er en fabelagtig ledsager på din rejse til den dejlige og evigt levende hovedstad London.

Heidi Amsinck, der kender byen ind og ud, tager dig med på en komplet tur, hvad enten du er interesseret i kulturelle seværdigheder, shopping, kunst, musik, gastronomi, pubber, luksusophold eller skønne oplevelser med børnene.

Alle steder i bogen er omhyggeligt udvalgt af forfatteren.

Fotograf Kristian Buus har fotograferet byens mest vidunderlige steder.

Udover de fantastiske beskrivelser af byen og dens seværdigheder indeholder bogen også et udtageligt lomme kort over byen.

 

Momondos rejseguide TA´ MED TIL BERLIN er Sissel-Jo Gazans personlige guide til byen, hun elsker så højt, og det med grund.

Berlin er et af de mest populære rejsemål for danskere i disse år: Inge steder i Europa er historien så stærk, kulturen så unik, hotellerne så skægge, og maden så alsidig.

Sissel-Jo bor fast i byen, og med en kenders fine fornemmelser for kvalitet tager hun læserne med på en vidunderlig tur igennem byens mange områder.

Udover de fantastiske beskrivelser af byen og dens seværdigheder indeholder bogen også et udtageligt lomme kort over byen.

Christian T. Jørgensen har taget de dejlige billeder i bogen.

Share.

About Author

Comments are closed.