Vi Rejser i foråret

0

Danskerne nyder foråret i udlandet.

rejser i foråret

Knap hver tredje har planer om at rejse væk i forårsmånederne. Det danske vejr er lunefuldt på denne årstid, og vi venter stadig på, at det bliver rigtigt forår. Og selvom vi ikke har haft den hårdeste vinter i år, kunne noget tyde på, at danskerne længes efter sol og varme. Således viser en undersøgelse foretaget af hotelbookingportalen Hotels.com, at knap hver tredje dansker har planer om at rejse til udlandet i løbet af foråret. Og er det de lunere temperaturer, som trækker, er der masser af rejsemål, man kan besøge uden at skulle rejse alt for langt.

Vi er begyndt at få lysere og længere dage og har allerede haft en håndfuld med solskin og lunere temperaturer, der har nået 15 grader. Men vil man endnu højere op på termometeret, må man kigge længere syd på. Og noget kunne da også tyde på, at det lige netop er, hvad en del danskere vælger at gøre dette forår. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Hotels.com blandt 1.226 danskere.

Forår i Sydens sol I undersøgelsen svarer knap hver tredje dansker (29 pct.), at de har planer om at rejse til udlandet dette forår. 11 pct. vil benytte de kommende påskedage til en udlandsrejse og 6 pct. vil rejse ud i forårets øvrige helligedage som Pinsen, Store Bededag og Kristi Himmelfart.

Her rejser vi til i foråret

Er det de lunere temperaturer, som man jagter på udlandsrejsen her i foråret, er der rig mulighed for at finde dem uden nødvendigvis at skulle rejse langt. Destinationer som Alicante, Athen, Malaga og Antalya for bare at nævne en række, er alle fire forskellige byer, der har hver sin charme, og som tilmed har gennemsnitstemperaturer på omkring 20 grader eller derover i april og maj*. Udover 20 grader plus kan man på ovenstående destinationer også finde priser på overnatninger, der ikke nødvendigvis vælter feriebudgettet. På samtlige destinationer kunne man i 2013 således få en hotelovernatning til henholdsvis 557 kr., 583 kr., 601 kr. og 664 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.