Verdens største Comfort Hotel

0

Den 30. januar åbnede dørene til Arlandas nye lufthavnshotel med 503 værelser. Hotellet er et af de mange nye Comforthoteller, som kommer til at åbne inden for de kommende tre år.

Placeret mellem terminal 4 og 5 har gæsterne kun to minutters gang til den internationale terminal eller til en af Sveriges travleste togstationer.


Comfort hotel er en miljøbevidst hotelkæde, der ønsker at udfordre det traditionelle billede af, hvad et hotel har at tilbyde. Med et fokus på udvalgt service er målet at gøre gæstens ophold så godt som muligt med en god nats søvn, en bæredygtig drift og den perfekte lokation. Alt dette tilbydes til den bedst mulige pris i segmentet.

Verdens største Comfort Hotel
Foto: Comfort Hotel

Comfort Hotel har et utroligt smart og moderne koncept med mange digitale løsninger.

Det bliver især spændende at følge vores gæsters digitale rejse, fra de booker gennem vores app eller hjemmeside, til de checker ind og ud gennem vores Self Service stationer og anvender deres mobil som nøglekort.

Disse er lette og smarte løsninger, som vi håber, at flere gæster vil anvende, siger Jostein Rajala, General Manager for Comfort Hotel Arlanda Airport.


Hotellets hjerte er lobbyen med en Barception, hvor man kan bestille mad og drikke døgnet rundt.

Et hotel der mindsker madpild & arbejder for bæredygtighed

Vi arbejder aktivt for at mindske madspild, fx ved at bruge små tallerkner og ved at bruge al den frugt, der ikke bliver spist, til at lave smoothies.

Al den fisk, der serveres, er MSC-mærket, produkter med palmeolie er bandlyst, og du finder ikke oksekød på menuen.

Engangs-plastik har man ikke kunnet finde på nogen Comforthoteller det sidste år, og målet er, at kun 1 % af alt, som forbruges må ende på forbrændingen.

En ægte møde-lobby
Lobbyen er designet til møder i alle former, perfekt til at arbejde i ro og mag eller til at holde små eller store møder.

Foruden lobbyen findes der fire mødelokaler, som man kan booke for en hel dag eller blot for en time eller to.

Du behøver ikke at ligge på den lade side, når du besøger hotellet

For de aktive gæster tilbyder hotellet et komplet fitnessrum med fokus på funktionel træning.

En bar på toppen
På 12. etage finder man Anorak Bar. Her kan man få enkel og lækker mad samt snacks og drikkevarer, som kan nydes med udsigt ud over flyvepladsen.

Anorak Bar kan bookes til møder, events eller private begivenheder.
Det føles magisk at stå her og endelig se hotellet helt færdigt.

Hotellet er den første store byggesten af mange, da vi er i utrolig vækst med mange spændende projekter. Det som gør mig særligt glad er, at flere mennesker nu har mulighed for at bo på et Comfort Hotel, da vores kapacitet vil stige med over 3.000 værelser inden for tre år, siger Anna Spjuth, Senior Vice President på Comfort Hotel.


Det næste lufthavnshotel, der åbner er Comfort Hotel Copenhagen Airport, som slår dørene op d. 1. august. Derudover åbner Comfort Hotel Vantaa Airport i Helsinki i 2023.

Share.

About Author

Comments are closed.