Tosset eller smart

0

pak din kuffert smart

Hvordan pakker du dit tøj, når du skal ud at rejse? Hvordan tror du andre gør det? Langt de fleste folder alt sit tøj enkeltvis og ligger det ovenpå hinanden i kufferten.

Det ser pænt ud og virker umiddelbart, som den mest nærliggende måde at pakke på. Men det har sine ulemper: Tøjet får foldemærker og bliver let krøllet da det ligger og gnider mod hinanden i kufferten. Nogle vælger så at rulle tøjet, men det giver stadig lidt problemer med krølning.

Her en 3 metode som ….
I stedet for at folde tøjet (med foldemærker og krøller til følge) når det skal med på rejse, så kunne du overveje at samle alt tøjet i en bunke.

Start med at ligge det største stykke tøj (f.eks. en sweater) ud på din seng læg dernæst dine bukser ovenpå og til sidst skjorter og T-shirts.

Når du har lagt beklædningsdelene ovenpå hinanden tager du dine strømper og underbukser og kommer i en pose på ca. 30 x 40 cm, som du ligger ovenpå bunken af tøj og så pakker du den øverste T-shirt rundt om posen og den næste i rækken på samme måde indtil du har pakket alle dele rundt om hinanden og det danner en klump, som du lægger i kufferten og spænder fast. Denne metode skulle efter sigende give færrest folder og krølninger.

Vi har endnu ikke selv prøvet det af, men vil helt sikkert prøve det på vores næste rejse.

Share.

About Author

Comments are closed.