Tag på romantisk miniferie i Sverige

0

Tag på romantisk miniferie i Sverige

Efter en lang vinter med blæst og kulde er det som en helt ny verden, når foråret endelig banker på. Invitér din udkårne på en romantisk parferie i smukke Sverige, og lad kærligheden blomstre sammen med foråret med et ophold på spa-hotel.

Engang imellem trænger vi til at trække stikket og komme væk fra hverdagens stress og jag. Sverige er det perfekte sted at nyde en kærlighedsferie i rolige og naturskønne omgivelser.
Lidt luksus har man vel lov til at unde sig selv og den man holder af
Her ligger de tre prisvindende spa-hoteller Ystad Saltsjöbad, Villa Strandvägen og Falkenberg Strandbad – skønne ferieoaser på den anden side af Sundet med fantastisk opvartning og luksus-behandlinger i topklasse.
Overrask din udkårne med et weekendophold på et spa-hotel og nyd et velfortjent pusterum sammen. Hvis I ikke er forelskede inden I tager afsted, så bliver I det helt sikkert efter en romantisk get-away ved Sveriges smukke kyster.
Spa weekendNærvær på programmet
Nærvær og hygge er i sandhed i centrum på de svenske kyster, hvor stilheden sænker sig som en blød dyne, og kun brydes af bølgernes blide brusen.
Her kan I nyde hinandens selskab helt uforstyrret og komme ekstra tæt på hinanden med lækre spabehandlinger, hvor I bliver guidet gennem et univers af spaoplevelser samt flere timers ultimativ luksus.
Nyd kvalitetstid ved stranden og flet fingre over et måltid mad i særklasse, hvor der er kælet for køkken og kvalitet.
Kun en køretur væk
Fælles for alle tre hoteller er, at de kun ligger få timers kørsel i bil fra København. Efter en rask lille køretur i det friske forår kan du og din udkårne nyde den blomstrende svenske natur, havet og hinanden.
Ystad Saltsjöbad
Spaophold Ystad
Ystad Saltsjöbad har siden 1897 været Sydsveriges naturlige mødested for rekreation, fornøjelse og arbejde.
Det blev oprindeligt bygget som sommerresidens af en apoteker, men er i dag et af Sveriges mest populære spa- og konferencehoteller.
Med sin lange traditionsrige historie er Ystad Saltsjöbad en moderne ”klassisker”, der er fulgt med tiden og kan tilbyde et moderne komplet spa- og konferencehotel i bedste New Port stil.
Villa Strandvägen
Villa starndveien200 meter fra Ystad Saltsjöbad ligger en eksklusiv villa indrettet i moderne, romantisk stil.
Villaen, der oprindeligt blev opført i 1899, er nyligt renoveret og byder på syv unikke værelser samt en gourmetrestaurant i underetage, der til dagligt ledes af den svenske stjernekok Daniel Müllern.
Havet og stranden er kun en kort spadseretur væk, og udover en opvarmet pool tilhørende villaen kan gæster selvfølgelig også benytte sig af Ystad Saltsjöbads mange lækre spa-faciliteter.
Villa Strandvägen er det ultimative tilflugtssted for både private selskaber, forretningsmøder og parret, der bare har brug for mere plads og lidt ekstra at føle sig hjemme i.
Falkenberg Strandbad
FalkenbergFalkenberg Strandbad har en lang og traditionsrig historie, der går helt tilbage til 1937.
Hotellet har en fantastisk beliggenhed midt på Skrea Strand kun godt en times kørsel fra Göteborg. Her er alt hvad hjertet kan begære inden for spa, konferencefaciliteter og generel forkælelse.
I 2011 gennemgik hotellet en forvandling fra traditionelt konferencehotel til kolonial kystperle, og man fornemmer stadig den grundlæggende tanke om stil og luksus fra 1937, når man som besøgende lægger vejen forbi Falkenberg Strandbad.Share.

About Author

Comments are closed.