Spaoplevelse i særklasse

0

Nu åbner Danmarks første spa-etage april 2014

Kong Arthur Hotel spa

Hotel Kong Arthur åbner en hel hotelgang med 10 spa-værelser

Danskerne er blevet glade for spa og wellness, og nu åbner Danmarks første spa-etage på Hotel Kong Arthur i København. Det eksklusive hotel giver fra midten af april deres gæster mulighed for at få en helhedsorienteret spa-oplevelse med 10 værelser indrettet med udgangspunkt i asiatisk spa-tradition. Desuden huser hotellet Københavns største spafaciliteter: Det 850 m2 store spa, Ni’mat Spa, som i 2013 af AOK blev kåret som ”Byens Bedste Wellness”.

Helhedsorienterede spa-oplevelser. Det er tanken bag Hotel Kong Arthurs nye satsning med en hel spa-etage bestående af 10 værelser indrettet med farver, lyde, dufte og oplevelser i tråd med den asiatiske spa-tradition, der også gennemsyrer hotellets store spa, Ni’mat Spa.

Hotel Kong Arthurs nye satsning er Danmarks første spa-etage

Hotel Kong Arthur er hermed det første spa-hotel i Danmark, der indretter en hel værelsesgang eksklusivt til gæster på spa-ophold, og med det nye spa-univers satser Hotel Kong Arthur stort på at blive danske og udenlandske hotelgæsters foretrukne spa-hotel i København.

”Spa handler om velvære og harmoni for både krop og sjæl. Den oplevelse vil vi gerne give vores gæster, allerede når de checker ind på deres værelse, så de kan fuldende deres velvære-ophold her hos os,” fortæller driftsdirektør på Hotel Kong Arthur, Helle Hessellund Bisholm.

Årsagen til den nye satsning er bl.a. en tro på, at danske, såvel som udenlandske, gæster i stigende grad vil fokusere på forkælelse og velvære, forklarer hun:

”Der er i hotelbranchen tegn på, at markedet er ved at vende, og vi tror på, at tiden nu er kommet til, at vi efter finanskrisen nu giver os selv lov til at nyde mere og slappe mere af. Vi ser en tendens til, at storbyferien bliver koblet sammen med wellness. På Hotel Kong Arthur vil vi gerne imødekomme den enkeltes behov, og det er vores mål at have fokus på at forkæle den individuelle gæst. Nu havde vi allerede vores lækre spa, så det var naturligt for os at udbygge spa-oplevelsen med en etage kun med spa-værelser.”

Helhedsorienteret sanseoplevelse

Både på spa-etagen og på de 10 værelser er spa-oplevelsen tænkt ind i alle detaljer. Afslappende musik på gangen, dybe farver på væggene, lækre spa-produkter på badeværelserne, bløde håndklæder og badekåber, beroligende dufte og små overraskelser på værelserne er alt sammen med til at skabe den ultimative spa-atmosfære.

Samme helhedsorienterede sanseindtryk får man hos hotellets spa, Ni’mat Spa, der med sine 850 m2 er Københavns største spa. Ni’mat Spa var de første til at bringe spa-konceptet til Danmark, og i juni 2012 flyttede Danmarks ældste spa ind i lokalerne hos Hotel Kong Arthur. I 2013 vandt Ni’mat Spa AOK’s pris som ”Byens Bedste Wellness”, og ejer af Ni’mat Spa, Heidi Østerby, oplever, ligesom Helle Hessellund Bisholm, at velvære er kommet i høj kurs:

”I takt med at folk får flere penge mellem hænderne her efter finanskrisen, ser vi, at folk bruger mere tid på selvforkælelse og velvære. De ønsker at slippe væk fra hverdagens stress, jag og bekymringer, og de kommer til os for at koble helt af. I vores spa arbejder vi med at stimulere alle sanser, og med Hotel Kong Arthur’s nye spa-etage ser vi frem til at løfte wellness til helt nye højder,” fortæller Heidi Østerby.

Hotel Kong Arthur tilbyder to spa-værelseskategorier: Spa Senses og Spa Executive, som bl.a. har boblebad. Dørene slås op til de nye værelser midt i april 2014.

Share.

About Author

Comments are closed.