Sommerferie ved vandet

0

sommerferie ved vandetDanskerne vil bo ved vandet i deres sommerferie

Mange danskere skal bo på hotel i årets sommerferie, og det skal helst være tæt ved vandet

Lyden af bølgernes brusen og udsigten over et turkisblåt hav tiltaler tilsyneladende danskerne, når de skal på sommerferie. Således er det for 4 ud af 10 af de danskere, som skal på sommerferie i år vigtigst at bo tæt på vandet, når indkvarteringen til sommerferien i udlandet skal vælges. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.500 danskere.

danskernes sommerferie 2014

Sommeren er over os, og i år skal hele 37 pct. af de danskere, som skal på sommerferie i år bo på hotel. Og det hotel skal tilsyneladende helst ligge ved vandet.

Således mener 4 ud af 10 danskere (39 pct.), som skal på sommerferie i år, at beliggenheden tæt på vandet er det vigtigste kriterie, når der vælges indkvartering til sommerferien.

Udover beliggenhed ved vandet, er det også vigtigt for danskerne at bo centralt (34 pct.) og have hurtig adgang til en by (32 pct.) under sommerferien i udlandet.
Det viser en ny undersøgelse foretaget af Hotels.com. Derfor giver Hotels.com her en guide til destinationer, hvor der både er mulighed for at bo centralt og tæt ved vandet.

Barcelona
Den Catalanske hovedstad er den perfekte sommerferiedestination for de danskere, som har lyst til at kombinere badeferie med storbyferie. I Barcelona har du mulighed for at bo centralt fx på den berømte hovedgade La Rambla og samtidig ikke være meget mere end 5 minutter fra vandet.

Den livlige, spanske by har en lækker strand, hvor både turister og lokale nyder sommeren. Også kulinariske oplevelser er i vente, hvis turen går til Barcelona. Byen er fyldt med små barer, hvor der serveres lækre tapas og krydret paella, som kan nydes
i det skønne vejr med et koldt glas sangria. Ønsker man at være kulturel på ferien, er der ligeledes rig mulighed for at opleve kunstskatte af Picasso og særpræget arkitektur af Gaudí. Sidstnævnte står også bag den ufærdige kirke La Sagrada Familia, som bestemt er et besøg værd. En gennemsnitlig overnatning i skønne Barcelona kunne i 2013 fås til 863 kr.

Malta
Muligheden for at bo tæt på vandet i sin sommerferie er meget stor, hvis man befinder sig på Malta. Byens meget begrænsede areal betyder, at man sjældent er langt fra vand, og samtidigt befinder sig centralt og tæt på en by. Malta byder på det klareste vand, og er en oplagt feriedestination, hvis man ønsker at tilbringe ferien med dykning eller snorkling. Den lille ø, der ligger mellem Europa og Afrika, byder derudover på en ældgammel og spændende historie, som kan opleves overalt på øen igennem gamle templer, ridderborge og i de gamle engelske traditioner, der er holdet ved siden, at Malta var en engelsk koloni. En gennemsnitlig overnatning på historiske Malta kunne i 2013 fås til 712 kr.

Nice
Også i det sydfranske paradis, Nice, er du som rejsende tæt på både vand og by. Byen der blandt andet er kendt for sit årlige karneval og de mange kendisser, der holder sommerferie i byen, byder på den skønneste strandpromenade, hvor der soles og bades om dagen, mens der nydes kold rosévin om aftenen. I Nice er der desuden et utal af shoppemuligheder, samt verdensberømt kunst i form af Chagall og Matisse museerne. Nice er en af Frankrigs mest besøgte byer, hvilket blandt andet skyldes det skønne klima og beliggenheden tæt på vandet. En gennemsnitlig overnatning i luksuriøse Nice kunne i 2013 fås til 1.026 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.