Sjov storbyferie for hele familien

0

Sjov storbyferie for hele familien

Har du lyst til en aktiv ferie sammen med familien i løbet af vinteren, men en tur til Alperne ikke lige er det som passer bedst? Så kan en sjov storbyferie være et godt alternativ.

Børn og storbyferie
– Storbyferie er langt fra kun for voksne, siger Fredrik Kinnunen fra afbudsrejser.dk.
Mange familier har opdaget, at den type ferie sagtens kan være en god måde at være sammen på – og det uanset hvor gamle børnene er.
Hvis man desuden planlægger lidt før man rejser, vil børnene få det sjovt, og de voksne opdager muligvis nye sider af en by de måske allerede kender.
Her er tre storbytips fra rejsesitet afbudsrejser.dk:
1) Amsterdam: Cykler, pandekager og kanaler
Amsterdam har flere cykler pr. indbyggere end København. Det er nemt at komme rundt på cykel, og det er billigt at leje en cykel over dagen.

Men det kan alligevel føles nervøst at slippe hele familien løs i trafikken på cykel…heldigvis er der en god løsning! Det vi kalder for en Christianiacykel hedder på god hollandsk bakfiets, så op med børnene på ladet og så af sted!
Amsterdam med børnDet vil være en sjov oplevelse for både de voksne og børnene. Tjek gerne priser og reserver måske i forvejen her: Lej en cykel i Amsterdam.
Mad skal der til og måltider kan sagtens kombineres med sightseeing! Snup en tur med Pandekagebåden, det tager lige knap to timer og så er der sågar et boldhav om bord.
Hvis solen skinner kan man sidde ude i solen oppe på taget og så det bedste af det hele: når du har betalt for turen, er der fri adgang til at spise så mange pandekager man kan i løbet af turen!
2) Barcelona: skattejagt, flot udsigt og Tibidabo-parken
At gå på skattejagt i Barcelonas gamle bydel Barri Gotic er sjovt (lav f.eks et system, hvor folk med røde sko giver 1 point, skilte hvor der står “Cerveza” 2 points, butikker hvor der er en dukke i vinduet 3 points osv) eller find på noget andet – så længe skattejagten ender ved den fantastiske slikbutik Papabubble.
Der laves slik af højeste klasse, det ligner små juveler og nogle af de ting man køber kan sagtens gemmes til samlingen af sjove souvenirs derhjemme.
Barcelona med børnEn tur med dobbeltdækkerbus plejer fungere for de fleste familier, men lad os udvide horisonten ved at købe billet til Tramvia Blau, dvs den gamle, blå sporvogn som tager dig og familien til foden af bjerget Tibidado.
Her skifter I transportmiddel til den kabinelift som tager jer helt til toppen af bjerget. Her er belønningen den flotteste udsigt – og ikke mindst forlystelsesparken Tibidado. Parken åbner igen den 4. marts så bestil rejsen til Barcelona nu!
3) London: Harry Potter, legetøj og verdens længste rutsjetur
London har enormt meget at opleve for alle aldre – det ved nok de fleste. Madame Tussauds. London Eye, verdens største og ældste legetøjsbutik Hamley´s med sine syv etager og The Harry Potter Studio Tour er bare eksempler på hvad man kan bruge tid og penge på.
Men der en attraktion mange ikke kender: ArcelorMittal Orbit er både kunst og en spændende oplevelse! Tårnet blev bygget til OL i London tilbage i 2012, og man har efterfølgende bygget en fantastisk oplevelse: et rør lige som i et vandland, dog uden vand i. Røret er hele 178 meter langt, looper 12 gange rundt om bygningen og turen tager ca. 40 sekunder. Du skal være over otte år gammel, minimum 130 cm høj og så må du ikke veje over 140 kilo for at kunne teste denne sjove oplevelse. Reserver billetten her ArcelorMittal Orbit Tower.
God (storby) ferie til alle familier!Share.

About Author

Comments are closed.