Shopping i London

0

London er Europas bedste shopping-by

Mere end hver tredje dansker peger på London som shopping-by nr. 1

London byder på Europas bedste shopping-muligheder. I hvert fald hvis man spørger danskerne. Således har hele 35 pct. stemt storbyen ind som nr. 1. Derudover ligger vores egen hovedstad, København, også i top 5, og det samme gør Paris, Berlin og Barcelona. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.500 danskere.

Europa er et kæmpe modemekka. Men vil man være sikker på at finde de allerbedste shoppemuligheder på ferien, så skal man besøge London, der byder på utallige loppemarkeder pakket med vintagefund og endeløse gader med High Street-mærker og luksustøj.

Således har mere end hver tredje dansker (35 pct.) kåret storbyen til at have Europas bedste udvalg af shopping-muligheder. På en hæderlig anden- og tredjeplads finder man modebyerne Paris (20 pct.) og Berlin (18 pct.).

Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.500 danskere.

København i top 5
Vores egen storby, København, er ligeledes et besøg værd, hvis pengene skal spenderes på shopping. I hvert fald har 15 pct. af danskerne peget på København, som et af de steder i Europa, hvor man finder de bedste shoppemuligheder, og købstaden lander derved på fjerdepladsen i top 5. På femtepladsen ligger den solrige havneby, Barcelona, med 8 pct. af stemmerne.

Share.

About Author

Comments are closed.