Sådan gør du ferien billigere

0

Sommeren er lige om hjørnet, men har man et sparsomt budget kan det godt være en udfordring at få pengene til at række.

Sammenligningstjenesten WalletForm, som hjælper danskerne med at finde de billigste lån, a-kasser, mobilabonnementer og internetforbindelser har undersøgt, hvordan du kan få opfyldt din drømmeferie uden at bryde budgettet.

Her vil du finde deres bedste tips til at reducere dine ferieomkostninger med op mod 50%:

I denne undersøgelse har WalletForm sat sig for at give danskerne en række ferietips, der vil hjælpe os med at spare penge, uden at gå på kompromis med rejsens kvalitet:

Flyveture og overnatning

Benyt dig af diverse flyve- og indkvarterings-søgemaskiner for at finde de bedste tilbud derude.

Den mest fleksible flyrejse-søgemaskine er nok Kiwi.com. Med Kiwi behøver du ikke engang at have en dato eller destination planlagt.

Den vil give dig de bedste tilgængelige tilbud, baseret på dit budget.

Billigere hotelpriser

r det kommer til indkvarterings-søgemaskiner, er der her 2 gode bud:

Booking.com og AirBnB. Booking er et godt valg, hvis du ønsker at bo på et hotel uden at skulle bekymre sig om rengøring, mad og andre ting, mens AirBnB vil være et godt valg, hvis du ønsker at have en mere lokal oplevelse og hvis du ønsker at bo på et sted der ejes af en lokal.

Men stol ikke kun på hvad søgemaskinen viser dig.

Mange hoteller kan I nogle tilfælde findes til en lavere pris, blot ved at søge lidt på hotellets egen hjemmeside.

Ture og udlejning

At leje en bil er en fantastisk fleksibel måde at udforske en destination på.

Men de fleste biludlejningsselskaber forlanger ekstra gebyrer for ting som, navigation, børnesæder og en ekstra chauffør.

Men nogle af de ydelser, de forsøger at sælge kan fås gratis. For eksempel vil Google Maps og Waze kunne bruges til at navigere helt gratis.

Hvis du ikke kan lide at køre selv, så lav research før du booker en tur. En dårlig tilrettelagt tur kan være et mareridt.

Undersøg guidens baggrund, gruppens størrelse, hvilke aktiviteter der vil være og andre detaljer. Søg også efter gratis ture.

I mange større byer er der ture med mulighed for at betale så meget som du ønsker efter turen, hvis du synes den var værd at betale for.

Forsikring

Du kan også spare ved ikke at tegne en rejseforsikring, men det er ikke at anbefale, for når du er i udlandet kan det koste dig meget mere end selve forsikringen, hvis der går noget galt.

Når du er i udlandet, har du ikke de samme sociale garantier, så lægeudgifter, selv for småting kan koste enormt meget.

Men i nogle tilfælde kan rejseforsikring være en del af en kreditkortaftale, så hvis du har et kreditkort, så tjek med din bank, måske er du allerede forsikret.

Share.

About Author

Comments are closed.