En sovemaske giver dig en bedre start på ferien. Hvem har ikke prøvet at komme træt og mindre irritabel frem til ferie destinationen og være klar til at gå direkte i seng. Det er jo lidt ærgerligt ikke at være frisk og veludhvilet, når man kommer frem til hotellet.

Sovemaske Travel Blue

Du får en meget bedre start på ferien, hvis du er vel udhvilet når flyveren lander. Men det er ikke altid lige let at falde i søvn i en flykabine fyldt med feriestemte medrejsende. En sovemaske gør det meget lettere at falde i søvn selvom det bimler og bamler med lys fra alle vinkler.

Sovemasker

En sovemaske fylder næsten ingen ting og vejer endnu mindre, så den er let at have med på alle former for rejser. Til trods for at den er lille og enkel i opbygning, så kan den have stor effekt for den der bruger den.

Ikke nok med at en sovemaske kan hjælpe dig med at komme udhvilet frem til rejsemålet, så kan du naturligvis også bruge den om natten, når du er kommet frem. Det kan være en fordel især hvis du skal overnatte i et område hvor der er masser af gadebelysning og reklameskilte.

Men sovemasker kan også bruges til andre formål, som for eksempel virksomheds lege, coach kurser og andre former for mental undervisning.