De bedste rejsetasker finder du hos Travelfreak.dk

En rejsetaske er perfekt til mange forskellige rejseformer. Uanset om du skal på charterrejse, storbyferie, bilferie, campingferie eller trekking, så har du sikkerrt brug for en rejsetaske.

Cavalet rejsetaske/ trolley er et perfekt alternativ til en kuffert. Den har hjul som en kuffert (letløbs hjul) og trækhåndtag samt stort hovedrum og udvendigt rum til vasketøj m.m. Og så kan den trykkes flad, når den ikke er i brug (for lettere opbevaring).

Reisenthel rejsetaske er både let foldbar og yderst praktisk til alle former for rejser. Som alle de andre lækre produkter fra Reisenthel er deres rejsetasker udført i slidstærke materialer med funktionalitet og smart design som rettesnor.

Vi har både Reisenthel mini maxi rejsetaske og allrounder samt avento, der også fås som shopping bag. Reisenthel Carry bag er også en meget populær taske, der egner sig perfekt til indkøb og f.eks. picnic.

Computer tasker fra Reisenthel, Epic, Adax, TED COLE, Delsey og Pacsafe er også i vores rejseshop. De fås i flere forskellige størrelser med praktisk ruminddeling og funktionalitet og design i højsædet.

Skuldertasker som rejsetasker fra både Pacsafe, TED COLE og Reisenthel.

I Travelfreak.dk´s webshop kan du købe de lækre rejsetasker