Rejsestrømper

0

Flystrømper

Rejsestrømper kan hjælpe de fleste – For rigtig mange mennesker er det en stor belastning for fødder og underben at skulle sidde stille over længere tid. På flyrejser til fjerne himmelstrøg og på tog eller bilture ned gennem Europa, sidder man stille i rigtig mange timer uden mulighed for at kunne motionere/bevæge sine ben nok til at holde blodcirkulationen på et ordentligt niveau. Derfor oplever en del mennesker at deres fødder og ankler hæver op og det er absolut ikke behageligt.

Rejsestrømper

flykabineVed at bruge et par rejsestrømper kan du slippe for alt ubehaget ved hævelserne og da det for mange mennesker kan tage op til et par dage før hævelserne helt fortager sig vil strømperne samtidig give dig mulighed for at nyde ferien fra dag 1.

Hos Travelfreak.dk forhandler vi rejsestrømper fra det danske firma Simonsen & Weel som gennem årtier har leveret sundhedsprodukter til det danske sundhedsvæsen og derfor har stor ekspertise indenfor den type produkter idet de også leverer kompressionsstrømper.

Udover at afhjælpe problemer med hævede fødder på længerevarende rejser siges det også, at rejsestrømper kan være en medhjælpende faktor med hensyn til at undgå blodpropper i underbenene.

Så har du problemer med hævelser i fødderne når du er stillesiddende over længere tid eller kan du se fordelene i at forebygge bør du overveje at købe et par rejsestrømper. Dem vi forhandler er lavet af materialet Skinlife, som modvirker bakterier, husirritationer og dårlig lugt.

Share.

About Author

Comments are closed.