Hver femte danske single jagter kærligheden på ferien

ferieflirtNår danske singler tager på ferie, er over hver femte på udkig efter deres livs kærlighed. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Hotels.com i samarbejde med Match.com.

Ferieparadisets solrige dage og lyse nætter danner de perfekte rammer for flirt og romantik. Og noget tyder da også på, at nogle af landets singler kunne have brugt sommerferien, der så småt er på hæld, på at lede efter den store kærlighed.

Således svarer hver femte (21 pct.) af de danske singler, at de er på udkig efter den store kærlighed, når de er på ferie. En stor del af de danske singler er ligeledes meget åbensindede, når det kommer til romantiske udfoldelser på ferien. 6 ud af 10 (65 pct.) svarer nemlig, at de ikke planlægger noget specifikt, men er åbne over for alt. Endelig er 7 pct. af de danske singler på udkig efter en flirt, mens 5 pct. blot er på udkig efter et one-night-stand.
Det viser nye tal fra hoteleksperten Hotels.com, der har foretaget en undersøgelse blandt mere end 5.500 singler fra hele Norden i samarbejde med Match.com.

Hver fjerde mand jagter den eneste ene
Når der holdes ferie, er det knap hver fjerde (23 pct.) af de mandlige singler, som svarer, at de er på udkig efter den store kærlighed, hvor dette gælder for hver femte (19 pct.) af de kvindelige singler. Mændene er tilsyneladende i højere grad på udkig efter one-night-stands (8 pct.) sammenlignet med kvinderne (1 pct.).