a-mennesker

De fleste steder i verden tager sig bedst ud og opleves bedst, når det er lyst. Jo før du står op, jo mere får du ud af din ferie. Det ville da også være lidt spildt at se rejsemålet fra hotelsengen, så kunne man jo ligeså godt være blevet hjemme.
Det er naturligvis ikke alle, der er lige gode til at komme op om morgenen, men er du ikke et A menneske af natur, så prøv at presse dig selv til bare en enkelt dag på din ferie at stå tidligt op (ved 5 – 6 tiden) og mærk feriedestinationens sjæl.
Morgenen er det bedste tidspunkt på dagen, der er endnu fred og idyl, du kan se byen og dens befolkning komme til live, du skal ikke mase dig igennem flokke af turister, og lyset om morgenen er rigtigt godt til fotografering, du har også bedre mulighed for at få nogle gode billeder af området, inden alle de andre turister indtager scenen.
Det er en skøn oplevelse og god meditation bare at slentre rundt og mærke den friske morgenduft. Ikke nok med at du virkelig kommer ned i gear og mærker dig selv og nuet, men du vil også få øje på en masse nye spændende steder, butikker, cafeer, restauranter m.v., som du måske ikke ville have opdaget ved at tage turen midt på dagen, hvor der vrimler med mennesker.