Dykkerrejser

Find din dykkerejse her.

På en dykkerrejse oplever du en helt anden verden under vandoverfladen. Er du vild med det våde element, og vil du gerne prøve en ferieform, som giver minder for livet, så skulle du prøve en af de mange spændende dykkerrejser, der findes hos udvalgte rejsebureauer.

Dykkerejser er en aktive rejseform, som fascinerer og tiltaler mange mennesker, men rigtig mange går rundt og drømmer om det og får ikke rigtig taget sig sammen. En rejse er som regel noget man, som familie er fælles om, og derfor skal den også være for alle parter, så hvis ikke alle er interesseret i at være under havets overflade en stor del af ferien, kunne I måske kombinere tingene og finde en rejse, hvor der er mulighed for at prøve det af, inden i bestiller en “rigtig” dykker rejse.

Men er I klar og har besluttet, at nu skal det være, så har vi fundet nogle links til rejsebureauer, som har specialiseret sig i dykkerrejser. Rejsebureauerne på listen er alle medlem af rejsegarantifonden (vi har tjekket pr. medio august 2014). Orienter dig hos de forskellige bureauer inden du beslutter dig og giv dem så et ekstra tjek hos rejsegarantifonden, inden du bestiller:

Firmanavn: Reg nr.: hjemmeside
Bering Rejser ApS 2529 http://www.beringrejser.dk/
Tropic Ice Dive 2202 http://www.tropicicedive.com/