Cykelferie

Her kan du finde din cykelferie.

Motion og sundhed er meget oppe i tiden, og det smitter selvfølgelig af på det at rejse, og der er flere og flere, som har fået øjnene op for ferieformen cykelferie. Man oplever et land og ikke mindst naturen på en helt anden måde, når det foregår på en cykel.

For det første er tempoet et helt andet på en cykelferie frem for en bil- eller bus rejse. Alle er aktive, når rejsen foregår på cykel, man kan ikke bare læne sig tilbage på bagsædet og spille et spil, nej på en cykel rejse er man tvunget til at forholde sig til omgivelserne og lærer derved meget mere om det land, man ferierer i.

Hvis I har snakket om måske at prøve en cykelferie og gerne vil sondere terrænet,  inden i beslutter Jer, så har vi lavet et tjek blandt landets rejsebureauer og fundet de aktører, som tilbyder cykelferie og samtidig er medlem af rejsegarantifonden (vi har tjekket medio august 2014 – så husk at tjekke en ekstra gang inden du bestiller – her er et link til rejsegarantifonden):

Firmanavn: Reg nr.: hjemmeside
Bike Italien v/Joachim Jerichow 2257 http://www.bikeitalien.com/
Dan Frost Cykelrejser ApS 1766 http://dan-frost.dk/
Dansk Adventure Kompagni v/M. Sletbjerg 2314 http://travelheels.dk/forside/
Dini Tours ApS 2181 http://www.dinitours.dk/
Jysk Rejsebureau 150 http://www.jysk-rejsebureau.dk/
Merlot Tours ApS 2343 http://www.merlottours.dk/
Penguin Travel v/Dimiter Popov 888 http://www.penguin.dk/
PP Cycling Tours v/Peder Pedersen 2312 http://www.ppcyclingtours.dk/
Ruby Rejser ApS 206 http://www.ruby-rejser.dk/
Topas A/S 899 http://www.topas.dk/
Velo Tours 1862 http://velotours.dk/

Man er virkelig sammen om rejsen, når man er på cykelferie. Når dagen er omme, og familien er kommet frem til hotellet eller landstedet, hvor natten skal tilbringes, er der en naturlig træthed i kroppen, og man kan virkelig slappe af og nyde det.

Men husk på, det er ikke sikkert, at børnene har lyst til at cykle hele dagen hver dag på familiens cykelferie, så husk at gøre plads til et par slapper dage, hvor i bare daser, bader i poolen, læser en god bog eller tager et spil bold med børnene.