Rigtig mange mennesker (især mænd) er vilde med biler og tager hvert år på bil rejser til motorsport som Formel 1, Le Mans og en lang række andre yderst populære motorsports løb rundt om i verden.

Her finder du et rejsebureau, der tilbyder bilrejser.

bil ferie

Der er også flere og flere, som tager på bil rejser, hvor de selv er bag rattet i klassiske biler som Ford Mustang, Porsche eller lignende lækre gadebiler. Hvis du også er bidt af en gal V8ér og gerne vil opleve følelsen af at kontrollere en bil med flere hundrede heste under motorhjelmen, så lad dig inspirere blandt et af de rejsebureauer, som har specialiseret sig i denne form for rejse.

Vi har lavet forarbejdet for dig og har fundet frem til en række rejsebureauer, som alle kan tilbyde bil rejser for bil entusiaster. Fælles for alle nedenstående bureauer er at de har biler og evt. MC rejser, som deres speciale.

Alle de viste rejsebureauer er pr. medio august 2014 medlem af rejsegarantifonden. Men inden du foretager din endelige bestilling bør du lige foretage et ekstra tjek, da der desværre med jævne mellemrum er et rejsebureau, som af den ene eller anden årsag bliver meldt ud af fonden.

Firmanavn: Reg nr.: hjemmeside
Discovery Rejsebureau A/S 989 http://www.discoverytravel.dk/
F1C ApS 2398 http://www.formula1club.dk/
FF Tours v/Flemming Frimer 2062 http://www.ff-tours.dk/
K Rejser ApS 1657 http://www.krejser.dk/
Løkken Rejser v/Jens Ole Thomsen 1674 http://loekkenrejser.dk/
PAL Tours ApS 2373 http://paltours.dk/forside-forslag
Verners Sportsrejser 1578 http://www.vernerssportsrejser.dk/
Øster Lindet ApS 2052 http://www.osterlindet.dk/

Mangler du en lækker og praktisk rejsetaske, som er nem at have med på bil rejser, så find den her