Find dit rejsebureau her.
Hvis du kan lide vand og nyder at se verden fra søsiden, så skulle du prøve en bådeferie

Bådferiebådferie_2.

En bådferie kan arrangeres på flere måder, enten ved at du lejer en båd og selv agerer skipper og sejler fra havn til havn og nyder livet om bord på “eget skib”. Har du sejlerfaring fra egen båd er det naturligvis igen sag at leje en båd til kanal sejlads i de hollandske kanaler eller hvad med en tur i havet omkring Italien med en afstikker til Venedig. Men der er også masser muligheder for de uerfarne.

Vi har kigget lidt efter hvem der tilbyder udlejning af både til bådferie (og samtidig er medlem af rejsegarantifonden – tjekket pr. medio august 2014), listen er endnu ikke så lang, men kender du andre bureauer der tilbyder lignende, så lad os det endelig vide:

Firmanavn: Reg nr.: hjemmeside
Sunway-Seatravel A/S 753 http://www.seatravel.dk/

Bådferie

Man føler sig fri som fuglene (eller fiskene skulle man måske sige) når man ligger derude og vugger i bølgen blå. Bådferie er meget befriende og man er sammen på en helt anden måde end på f.eks. en charterferie.

Har du ikke erfaring med at sejle men drømmer om at prøve en bådferie med familien, så fortvivl ikke, det kan sagtens lade sig gøre alligevel og selvom det kan virke uoverskueligt i nuet, så skal du helt sikkert hurtigt komme efter det (du bliver naturligvis sat ind i tingene inden afgang) og hvem ved måske bliver du/I bidt af det.