Praktisk rejsehjælp

0

Rejse værktøjskasseNår du skal ud at rejse, er der en lang række rejse værktøjer, som kan gøre turen noget lettere.

En Valuta beregner gør det let at omregne fra Danske kroner til valutaen for rejsemålet og omvendt.

Ved du hvor mange miles der går på en kilometer eller hvad 10 inches er i centimeter? En målomregner kan hjælpe dig med at få styr på målene inden afrejse.

Det lokale Turistbureau kan fordre dig med alverdens informationer og tips omkring rejsemålet både før og under din rejse.

En vejrudsigt fra lokalområdet er yderst interessant for de fleste i de sidste uger inden afrejse, bliver det nu godt vejr? skal jeg have en regnponcho med eller kan jeg nøjes med shorts og T-shirts? Verdens vejret fra DMI hjælper dig godt på vej.

Sker der nogle spændende ting i området omkring det hotel, hvor jeg skal bo på min rejse? Er der noget som jeg absolut ikke må gå glip af i den periode hvor jeg er på stedet, her kan nyheder fra lokalområdet være guld værd.

Den Danske Ambassade i lokalområdet, hvor finder jeg Den Danske Ambassade, hvis jeg har brug for hjælp?

Nyt pas, hvis du skal ud at rejse indefor den nærmeste fremtid, går du klogt i at tjekke alle familimedlemmers pas i god tid inden afrejse.

Skal du rejse til fjernere liggende lande og er du usikker på om der er farer forbundet med at besøge det pågældende land, kan det være en god ide at tjekke Udenrigsminiteriets rejsevejledning for rejsedestinationen.

Skal du have en hårtørrer, barbermaskine eller måske en Ipad med på ferie og vil du gerne være sikker på at kunne bruge den, se er det en rigtig god ide at undersøge, om du har brug for en rejseadapter.

Katastrofer som oversvømmelse, orkaner eller lignende kan ødelægge enhver ferie men endnu værre er, hvis du bliver fanget midt i naturkatastrofen eller uroligheder som demonstrationer, terroraktioner eller lignende. Her er Danskerlisten fra Udenrigsministeriet en rigtig god hjælp.

Share.

About Author

Comments are closed.