Personlige rejseinformationer vinder frem

0

Personlige rejseinformationer vinder frem

Mobile rejsetrends: Kunstig intelligens, scanning og personliserede Apps driver udviklingen, når mobilen overtager rejsen
 
Sociale medier i ferienHver tredje rejse i verden bookes i dag på mobile enheder. Mobilen vinder også frem som det helt centrale omdrejningspunkt for alle dele af rejsen: Inspiration på sociale medier, pristjek, bookinger rejsedokumenter og rejseguides til rejsemålet.
Travellink, Nordens førende online rejsebureau ser kunstig intelligens, scanning og personaliserede Apps som næste trin i den stadig mere mobilt orienterede rejsende.
Mobilen er omdrejningspunktet for nutidens rejsende
-Rejsende over alt i verden ser mobilen som det vigtigste redskab til alt på rejsen. Mobilens stadig vigtige rolle på rejsen sker i takt med, at teknikken udvikles, og mobiles får en mere centrale plads i vores hverdag, siger Erik Wikander, Nordisk chef i Travellink.
Mere end hver anden rejsende i verden anvender i dag mobile enheder til inspiration og til at søge information. Knap hver tredje bruger desuden sin mobile enhed til at booke, og andelen vokser hurtigt. Rejsende, som en gang har booket på en mobil enhed, er dobbelt så tilbøjelige til at gøre det igen.
Afbudsrejser og korte flyrejser, specielt indenrigsrejser tegner sig for den højeste andel af mobile bookinger. Og jo tættere på rejsedatoen, desto oftere bruger den rejsende en mobil platform.
Lynhurtig rejse booking
Det seneste år er antallet af besøg med mobile enheder øget kraftigt hos Travellink og dets søsterselskaber.
Brugen af mobilen og tablets kulminerede i juli og august, hvor vi traditionelt opholder os mest udendørs.
Funktionalitet og hurtighed er de to mest afgørende faktorer for mobile bookinger.
Find rejsen herOm kort tid vil Travellink præsentere en ny platform med ny, hurtigere booking funktion. Den anvendes allerede inden for eDreams Odigeo, som Travellink er en del af.
Med den nye side tager det 1,5 minut at gennemføre en flybooking. Det er dobbelt så hurtigt som at booke direkte hos et flyselskab. Ved mere omfattende bookinger er fordelen endnu større.
Kunstig intelligens
Rejsende har på relativt kort tid taget mobilen til sig som den vigtigste ledsager på rejsen. Travellink og eDreams Odigeo lægger derfor stor vægt på at være førende i udviklingen og tilbyde nye funktioner som forenkler rejsen. Kunstig intelligens (AI), Augmented Reality, (AR), scanning og individuelle app-løsninger er nogle af de områder, som virksomheden satser på i jagten på smarte løsninger til de rejsende.
Med kunstig intelligens (AI) får rejsende en personlig guide, rejsebureau og concierge direkte ved hånden til at finde de bedste lokale tip og steder på rejsen.
Kunstig intelligens (Augmentet Reality, AR), som fik sit store gennembrud medPokémon Go, skaber et virkelighedstro miljø, der fuldendes med eksempelvis lyd og grafik, som dermed formidler de rejsendes oplevelser af alt fra lufthavnen til museer og seværdigheder.
At taste personlige oplysninger ind manuelt på mobilen opleves ofte som besværligt. Nye scanning funktioner skal gøre det lettere for de rejsende at overføre oplysninger fra ID-kort. Informationerne kan lagres sikkert og genanvendes på nettet og i apps.
Senere i år lancerer Travellink en ny app, som giver de rejsende personaliseret information og funktioner i form af individuelle oplysninger, servicetilbud fra eksterne partnere såsom information fra flyselskabet om forsinkelser, bagagebånd og gates samt oplysninger om tidligere søgninger og bookinger. Information som samtidig kan deles med andre.Share.

About Author

Comments are closed.