Opskriften på et succesfuldt rejsemål

0

Opskriften på et succesfuldt rejsemål

Danskerne jagter gode valutakurser til ferien

Gode valutakurserDanske rejsende kan spare penge ved at tjekke udsving i valutakurserne på den valgte destination.

Foto (c) Colourbox.
Udsving i valutakurserne kan nemt spare danskerne mange penge, når sommerferien skal bookes. Det er de rejsende blevet bevidste om, og det har givet vækst på en række rejsemål, lyder meldingen fra Danmarks Rejsebureau Forening.

Populær scooterleje kan blive fatal

 

Hvor får man mest for pengene i 2017?
Hvor skal man rejse hen i 2017, hvis man vil udnytte udsving i valutakurser til at spare penge på drømmerejsen til sommer? Svaret kunne være steder som Mexico og Argentina, som begge har oplevet kursdyk i den lokale valuta sammenlignet med den danske krone. Rejsemål, der udover gode priser også ligger lidt tættere på Danmark, er for eksempel Egypten og Tyrkiet.
Hos Danmarks Rejsebureau Forening oplever flere medlemmer, at danskerne også spørger til valutakurser, når ferien skal bookes. De rejseglade vil vide, hvor de kan komme længst for deres feriepenge.
”Danskerne har altid været prisbevidste, og når de går til et rejsebureau, ser vi, at de også efterspørger virksomhedernes viden om valutakurser, og hvor de kan få mest for pengene. For én ting er billige fly- og hotelpriser, men danskerne vil også have rådighedsbeløbet til at nyde restaurantbesøg, opleve seværdigheder og gå på shopping, når de er kommet frem til destinationen. Det er også store udgiftsposter, og derfor kan det hurtigt betale sig at spørge til, hvor valutakursen er fordelagtig,” siger Lars Thykier, adm. direktør i Danmarks Rejsebureau Forening, og fortsætter:
Opskriften på et succesfuldt rejsemål
”Når danskerne kan koble fornuftige priser på flybilletter, hotelpriser og leveomkostninger med store oplevelsestilbud, så har man opskriften på et succesfuldt rejsemål. Det har vi længe set med for eksempel Thailand, som stadig er et af de mest populære oversøiske rejsemål for danskere, og vi er nu vidner til store vækstrater i andre lande i Asien lande som Cambodja og Vietnam, hvor formlen er den samme,” siger Lars Thykier.Share.

About Author

Comments are closed.