Oplev unikke øer og destinationer på et sejlskib

0

Oplev unikke øer og destinationer på et sejlskib

Hvad enten du er til ren afslapning, solbadning eller nye oplevelser, er et krydstogt på Star Clippers’ sejlskibe en enestående mulighed for at sejle langt væk fra hverdagen til steder og strande, som kun drømme er lavet af.
Indonesiens hemmeligheder
Øhop ThailandDen østlige del af Lombok, der stadig er lidt af en gemt perle, tilbyder ægte, uspoleret ferieparadis med billedskønne kyster, så langt øjet rækker.

I hælene på historiens kvinder

Oplev snorkling i verdensklasse i levende og farverige koralrev omkring de lokales favoritø Gili Kondo. Besøg den romantiske lyserøde strand Pink Beach på Komodo Island – og se de sjældne komodovaraner i deres naturlige habitat i Komodo National Park.
Østlige Indonesien med Star Clipper 7 nætter, 12 august 2017 med priser fra EUR 1 705 per person i delt dobbeltkahyt

På øhopping i Thailand
Sejl fra den ene fantastiske tropeø til den anden i Andamanhavet, og stress helt af. Lav så lidt som muligt på fremragende Koh Hong – en stille, ubeboet ø, hvis lagune er indrammet af kalkstensklipper og et usædvanligt natursceneri. Nyd roen og enkeltheden på fortræffelige Koh Kradan, og luk dagdrømmene ind. Ren afslapning og rigtig ferie.
Nordlige Phuket med Star Clipper 7 nætter, 4 november 2017 med priser fra EUR 1705 og 16 december med priser fra EUR 1 58, per person i delt dobbeltkahyt
Perfekt sejler-vejr til eventyr i Caribien og ABC-øerne

Krydstogt ved ThailandLa Blanquilla ud for Venezuelas kyst, der indbyder til dykning og snorkling, er kendt for sine hvide sandstrande og idyllisk, uspoleret skønhed.

Romantisk miniferie i Sverige

På den lille Kenepa Beach, som er omgivet af klipper, er vandet krystalklart, varmt og roligt, og stranden er det oplagte valg til en dag med solbadning.
Barbados – Panama med Star Flyer 14 nætter, 24 marts 2918 med priser fra EUR 3 680 per person i delt dobbeltkahyt

Ferie i cubansk farveorgie

 

Krydstogt til HavannaBesøg levende og magiske Havana, og nyd en mojito i Cubas salsapulserende storby med de smukke gamle torve, klassiske amerikanerbiler og atmosfære på alle gadehjørner.

 

Nyd en pause på Cayo Rico i det postkort-blå vand, og spis hyggelig strandbarbecue på Cayo Largo.
Cuba, Havana – Cienfuegos med Star Flyer 10 nætter, 27 december med priser fra EUR 2 620 per person i delt dobbeltkahyt

Havneafgifter og fly indgår ikke i prisen.
Om Star Clippers
Star Clippers har idag tre af verdens største sejlskib. Samtlige skibe kan anløbe små havne hvor de store krydstogsskibe ikke kan komme ind, dette kan derfor tilbyde gæsten oplevelsen af at være på en privat yacht.
Passagererne kan nyde det romantiske sejlerliv ombord på et ægte sejlskib i en afslappet atmosfære og med høj service fra den opmærksomme besætning. Alle tre skibe er udstyret med teaktræsdæk, swimming pools, uformel spisesal, den festlige Tropical Bar på dækket og en hyggelig pianobar. De er store nok til at tilbyde førsteklasses ophold og måltider, men også kompakte nok til at besøge små intime havne.
De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, har hver plads til 170 passagerer og en besætning på 74, mens Royal Clipper kan medbringe 227 gæster og en besætning på 106.Share.

About Author

Comments are closed.