Rejsenyt

RejsenytHer på siden får du masser af spændende rejsenyt, rejsetips og diverse rejseinspiration fra forskellige rejsemål og rejsebureauer.

Udover at drive vores webshop med alt hvad hjertet begærer af kufferter og alt det andet rejseudstyr du lige stå og mangler, når du skal ud at rejse.

Blandt vores omfattende base af rejsenyt kan du finde praktiske rejse tips og alle de meste hotte rejsenyheder.

Vi har desuden en stor link base med links til rejsebureauer indenfor alle rejseformer og vi linker kun til rejsebureauer som er medlem af rejsegarantifonden.

 

Rejsenyt om apps

Det vrimler med gode, praktiske, sjove og nyttige apps, også når det kommer til rejselivet. Der er masser af guides fra forskellige byer, som indeholder kort, tips til restauranter, seværdigheder og specielle begivenheder. Der er også apps til at finde en feriebolig eller komme i kontakt med lokale og feste med dem der kender byen bedst. Her finder du vores guide til rejse apps.

sommer og sol sydpåVi elsker selv at rejse og er altid på udkig efter rejsenyt om flotte rejsemål, skønne og gerne billige overnatningsmuligheder samt noget der sætter prikken over i’et og gør rejsen til noget særligt og mindeværdigt, som f.eks. da vi var på Malta og besøgte en yderst lækker Club/bar/poolområde med den fedeste beliggenhed og udsigt (se billedet til venstre), skønt ikke 🙂