Travelfreak.dk´s webshop www.freakshop.dk er blevet godkendt af e-handelsfonden.

Pr. 11. juli 2012 har vores kuffert og rejseudstyr´s webshop fået tildelt e-mærket.

e-mærket til Travelfreak´s webshop

Her finder du vores e-mærkede kuffert & rejseudstyr shop

e-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Bag e-mærket står Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet. e-mærket er med dig hele vejen – både før, under og efter en nethandel, og e-mærkets jurister kontrollerer løbende de e-mærkede butikker, så du er sikker på, at netbutikkerne altid lever op til lovgivningen og til e-mærkets særlige forbrugerbeskyttende krav. Skulle du få brug for hjælp sidder e-mærkets jurister altid klar med rådgivning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

 

Trustpilot anmeldelse nr. 100 – “Perfekt”

Trustpilot anmeldelser Travelfreak.dk

Endnu en milepæl er nået i Travelfreak.dk´s kamp om kundernes gunst. Her i juli 2012 har vi fået anmeldelse nr. 100 fra vores kunder og vores rating er nu på 9.5 ud af 10, hvilket giver os betegnelsen “Perfekt”.

Vi er utroligt stolte over og glade for, at have opnået dette. At vores kunder giver os topkarakterer på truspilot er med til at holde gejsten oppe og viser at vores focus på høj kundeservice og hurtig levering bærer frugt.

Vi arbejder hele tiden på at trimme vores forretning og lave nye tiltag, som er med til at give vores kunder en god oplevelse, når de handler hos Travelfreak.dk.