Nyt hotel i århus

0

Holdet er sat på Aarhus’
nyeste og største hotel

Comwell Århus personaleDet meget omtalte hotel, Comwell Aarhus, åbner den 1. juli. Julie Baggesen tiltrådte som hotelchef allerede i august sidste år på det nybyggede hotel, der har til huse i Aarhus’ højeste bygning, Aarhus City Tower. Comwell er byens første designhotel, da alt interiør er designet af den populære designer-duo Hay. Julie Baggesen har nu sat et team af markante profiler, der skal være med til at løfte visionerne for byens nye vartegn.

33-årige Julie Baggesen har en helt klar vision for hotellet, som der hersker store forventninger til. Comwell Aarhus får til huse i byens højeste bygning, det nybyggede Aarhus City Tower, og ambitionerne er lige så tårnhøje, både hos hotelkæden som hos hotelchefen:

– Vi skal bare være en kæmpe succes. Simple as that, siger Julie Marie Baggesen. Hun ser et stort potentiale for, at Comwell Aarhus med den rette strategi kan blive et stort plus for byen både turisme- og erhvervsmæssigt. Aarhus’ ve og vel står hotelchefens hjerte meget nær, og det er en mærkesag for hende, at hotellets succes også bidrager til byens succes.

Der var derfor heller ingen slinger i valsen, da den øvrige ledelse til hotellet skulle udpeges. Julie Marie Baggesen er gået benhårdt efter profiler, der har mere at byde på end et strømlinet CV. I udvælgelsen af medarbejdere til Comwell Aarhus bliver faglig kant, personlighed og hjerte vægtet højt.

– Vi vil differentiere os ved ikke blot at have de dygtigste, men også de mest nærværende og indlevende medarbejdere, der imødekommer den individuelle gæsts behov og herved sikre en oplevelse ud over det sædvanlige, uddyber Julie Marie Baggesen. Som på vores andre hoteller i Comwell er præcision og nærvær nøgleord. Vi byder velkommen i helt unikke rammer, hvor der hersker stor respekt for gæstens tid, sans for detaljen og skarp fokus på kvalitet.

I sin ledelse af det nye team vil Julie Marie Baggesen opmuntre til innovation og nytænkning, og ”plejer” samt kassetænkning bliver ikke en del af hverdagen. – Hos os bliver der ingen autopilot, slår Julie Baggesen fast.

Julie Marie Baggesen er født og opvokset i Aarhus, men har været vidt omkring siden hun blev uddannet inden for Hospitality & Tourism Management på Erhvervsakademiet Dania i Randers. Siden har hun videreuddannet sig både herhjemme og i udlandet, bl.a. på Cornell University’s School of Hotel Administration i New York, USA, og var senest ansat som hoteldirektør for Radisson Blu Hotel i Ålesund, Norge. Hendes flair for hoteldrift viste sig tidligt, og i 2010 vandt hun Radisson Blu’s internationale pris ”Young Leader of the Year”.

Share.

About Author

Comments are closed.