Ny rute fra Kbh til den græske perle Lefkas

0

Ny rute fra Kbh til den græske perle Lefkas

Norwegian åbner ny rute fra København til græsk perle
Norwegian åbner en splinterny rute fra Københavns Lufthavn til den græske perle, Lefkas. Flyselskabet øger også antallet af afgange på populære rejsemål.
Norwegian udvider igen sit rutenetværk fra Danmark. Flyselskabet åbner i højsommeren en splinterny rute til den græske ferieø Lefkas. Ruten opereres med en ugentlig afgang.
Fly til Lefkas”Vi glæder os over igen at udvide vores rutenet fra København til glæde for vores danske rejsende, som nu får endnu flere muligheder for at komme billigt og komfortabelt til spændende destinationer.
Lefkas er en charmerende ø, der tilbyder sine besøgende fantastiske og solsikre oplevelser, og vi har stor tro på, at ruten bliver en succes.
Vi glæder os til at byde vores danske sommerferierejsende velkommen om bord”, siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.
Øget antal afgange til populære rejsemål
Udover den nye rute til Lefkas øger Norwegian antallet af afgange til endnu en sommerferiedestination. Flyselskabet vil i højsommeren gå fra en til to ugentlige afgange til Varna i Bulgarien.
Videre vil Norwegian også i årets sommer-program øge antallet af afgange på andre populære ruter. Det betyder eksempelvis, at Norwegian flere dage om ugen vil flyve to gange dagligt til Mallorca og tre gange dagligt til Barcelona. Andre destinationer, som Norwegian øger antallet af afgange til er Oslo, Stockholm, Helsinki, Tenerife, Amsterdam og Split.
”Udover Lefkas-ruten har vi i årets sommerprogram øget frekvensen markant på mange europæiske destinationer. Det er ønsket for Norwegian at fortsætte udviklingen af vores i forvejen store netværk fra Danmark til glæde for både de danske rejsende samt for turistindustrien, der oplever vækst i økonomien og beskæftigelsen som direkte konsekvens af modstrømstrafik”, siger Thomas Ramdahl.
Fakta om Norwegians nye rute
Norwegian vil i højsommeren flyve fra København (CPH) til Lefkas (PVK). Første flyvning er 20. juni, og ruten opereres med en ugentlig afgang. Billetter vil være til salg i dag på www.norwegian.com.Share.

About Author

Comments are closed.