Nøglen til guldet

0

Når vi er på rejser i fremmede byer/lande, har vi det lidt ligesom fodboldlandsholdet, når de spiller i udlandet: Vi er på udebane og skal arbejde lidt ekstra for at nå målet.

find den gode restaurant på ferien

Målet kan i dette tilfælde være mange ting, du har måske sat dig for, at du gerne vil prøve at spise på en god lokal restaurant, som laver god mad til fornuftige penge, men hvordan når du målet uden først at skulle spise dig igennem menukortet på den ene restaurant efter den anden.

 

Er der en smutvej, kan du finte dig udenom alle de dårlige restauranter og gå direkte til målet?

Ja, det er faktisk ikke så svært at finde en god restaurant, uanset hvor i verden du måtte befinde dig.

Jan Christensen fra Travelfreak.dk giver sit bud på hvordan:

Det kan vise sig at være uhyre givtig at tage en uformel snak med en tilfældig lokal borger i det land, du besøger. Du kan få mere indsigt i landet og dets beboere, få gode råd til hvor man spiser godt til billige penge, tips om en god strand, eller et sted du bare skal se.

Nu er det jo ikke alle, der er så udadvendte og bramfri, at de bare går hen til den første og bedste de møder på deres vej og spørger vedkommende til råds og da slet ikke i et fremmet land og på et fremmed sprog. Men hvad skal man så gøre?

nøglen til guldet

Start med at bestille en øl/sodavand i baren på hotellet, hvor du er indkvarteret og spørg så tjeneren, om han kender et par gode restauranter i lokalområdet, hvor lokalbefolkningen spiser, når de spiser ude. Mere skal der ikke til, og når nu du alligevel er i gang og har fået varmet stemmebåndet, ja så kan du jo passende suge lidt ekstra informationer ud af den flinke bartender. Hvis du f.eks. vil have et fif til, hvor du finder et billigt supermarked, eller hvad du nu er interesseret i.

 

 

Når du forlader baren så læg lige lidt drikkepenge, og du er sikker på at bartenderen vil huske dig både for pengene, men nok mere for Jeres hyggelige snak, og han vil sikkert nikke genkendende til dig, næste gang du kommer forbi. Hvem ved måske du får brug for hans hjælp igen.

Det er en rigtig hyggelig måde at få sine tips på, og så er de guld værd.
Tippet er et af mange, som du finder her på Travelfreak.dk.

Share.

About Author

Comments are closed.