No Go på ferien

0

Undersøgelse foretaget af Hotels.com:

No Go i ferien

Danskerne er ikke i tvivl. De ønsker ikke at se på synlige ølmaver, sokker i sandalerne og svedpletter, når ferien nydes under sydens sol. Der er dog forskelle på, hvordan danskerne mener, man kan præsentere sig i solens stråler, alt efter hvor i landet man bor. Det viser en undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.150 danskere.

nogo_paa_ferien_marts_2014

Sol og varme indbyder til let påklædning, åbne skjorter og sandaler. Og for nogle af de praktiske turister indebærer det også et mavebælte, hvor de allermest nødvendige genstande opbevares. Ifølge danskerne er det dog ikke helt ligegyldigt, hvordan man fremstår på ferien. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hotelbookingportalen Hotels.com blandt 1.150 danskere.

Det er især mænds synlige ølmaver (33 pct.), klassikeren med sokker i sandalerne (32 pct.) og svedpletter (28 pct.), som danskerne tydeligvis ikke har lyst til at se på under ferien.

Det er særligt kvinderne, der ikke er vilde med synlige ølmaver. Hele 36 pct. af dem har givet udtryk for, at de helst ser sig fri for at se på kugle runde maver, når de går promenaderæs eller slikker sol på stranden.

Sokker i sandalerne hitter ikke hos jyderne Jyderne er enige med resten af danskerne om, at synlige ølmaver ikke er et hit på ferien (28 pct.). Dog er det sokker i sandalerne, som de mener, er det aller største turn-off på ferien. Derudover er svedpletter (26 pct.) og mavebælter (20 pct.) heller ikke et hit.

Sjællænderne er heller ikke vilde med sokker i sandalerne (35 pct.) men det er de synlige ølmaver, som de tænder mest af på (37 pct.). I modsætning til jyderne har sjællænderne det også meget svært med synlig kropsbehåring (27 pct.) og speedos (22 pct.), når de holder ferie under sydens sol.

Share.

About Author

Comments are closed.