Ned i gear, små fine strande, gamle græske mænd

0

Ned i gear, små fine strande, gamle græske mænd

Østkretas jomfruelighed hitter 
Ned i gear, små fine strande, gamle, græske mænd med bede-kranse i hænderne og ægte gæstfrihed på de små tavernaer, hvor græske delikatesser stilles frem i et væk.
Rejser til ØstkretaDet er der godt salg i for øjeblikket, og det fås i ufortyndet udgave på Østkreta, hvor Beach Tours tilbyder en lang række byer og hoteller, mange af dem familie-drevne.
Græsk autencitet
På østsiden af den populære ø, Kreta, ligger en række byer, som mange oplever som mere jomfruelige og med mere græsk autencitet og hygge end på vestsiden af ferieøen.
Her kan danskerne i højere grad selv skabe deres sommerferie – den bliver ikke leveret på samlebånd til tusindvis af turister.
Beach Tours’ gæster flyver fra København til Heraklion, og straks efter landing befinder man sig i en anden verden; den græske og helt ægte. Det er noget, som mange danskere søger til sommer:
”Østkreta har noget af den jomfruelighed og autencitet, som man oplever på de helt små græske øer, og det er noget af det, der gør, at Østkreta efterspørges i så stor stil, som det er tilfældet i øjeblikket. Man behøver ikke at skulle på en møjsommelig rejse på mange timer og med mange skift til en lille ø for at finde denne specielle stemning. Den fås på Østkreta, og flyvetiden fra Danmark til Heraklion er herudover på kun tre timer”, siger Anders Ladefoged, direktør i Beach Tours.
Mange danskere booker traditionen tro deres sommerferie i årets første kvartal. Forventningen om at komme på sommerferie til et varmt sted er vigtig, ikke mindst når de danske somre kan være våde og kolde, som historien har vist. Dels vil man sikre sig det præcise hotel, som passer til familiens behov og ønsker, inden det bedste er udsolgt.
Høj hyggefaktor og lavere priser
”Danskerne elsker Kreta, men det er i særdeleshed det nyligt lancerede Østkreta, som sælger billetter. Hotelprodukterne er gode med høj hyggefaktor, mange er familie-drevne, og da prisniveauet samtidig er mere rimeligt end på Vestkreta, hvor de specielt i højsæsonen ligger højt, rykker det i almindelige børnefamilier. Eller i parret, som gerne vil bruge nogle af lommepengene ude på hyggelige ture i området i stedet for ved dyrt hotelkøb”, siger Anders Ladefoged.
Øst KretaUdover Østkreta er der stor efterspørgsel på All Inclusive hoteller både ved Heraklion og på Sydkreta ved Lerapetra. Også voksenhoteller, hvor gæster skal være minimum 18 år, er efterspurgte.
Beach Tours’ forretningsfilosofi om, at alle skal kunne komme på sommerferie til sydligt beliggende himmelstrøg honoreres.
Den omkostningslette forretningsmodel og de gode partnerskaber med hoteller og flyselskaber gør, at det kan lade sig gøre, og det har tusindvis af danskere taget konsekvensen af.
”Vi er glade for, at danskerne har fået færten af, at det er urimeligt, at industriferierne partout skal være næsten umulige at komme i nærheden af prismæssigt for en ganske almindelig dansk gennemsnitsfamilie, og at der findes andre muligheder, der er mindst ligeså gode”, siger Anders Ladefoged, direktør i Beach Tours.
Beach Tours flyver direkte til Heraklion med SAS hver søndag  fra 23/4 frem til 22/10, 2017.
Fakta:
* Beach Tours har på Øst- og Sydkreta hoteller i blandt andet Heraklion, Elounda, Agios Nikolaos, Stalis, Gouves og Lerapetra
* Beach Tours sendte i sit første leveår godt 3000 gæster på ferie
* Selskabet har en forventning om at fordoble dette antal i 2017, da Aller og Beach Tours henvender sig til et rejselystent publikum
* Aller Leisure købte tilbage i 2013 Nyhavn Rejser. I 2014 og 2015 udvidede man med købet af henholdsvis Nilles Rejser og Kulturrejser Europa
* Beach Tours er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden
Se mere på: www.beachtours.dkShare.

About Author

Comments are closed.