Mobil rejsesøgemaskine

Hitlist by Tripcommon

ico-appstore2   Barcelona rejseapp android

Der er efterhånden masser af rejsesøgemaskiner, hotel sites, fly søgemaskiner mv. som tilbyder at hjælpe dig med at finde en billig billet til din kommende rejse.

Men hvis du har prøvet det, så ved du også hvor meget tid du kan bruge på at udforske den ene søgemaskine, fly hjemmeside og hotel side efter den anden, samt ikke mindst hvor forvirrende det kan være at skulle hole styr på alle priser, afgange m.v.

Nu har du muligheden for at lade teknologien gøre arbejdet for dig , mens du kan lave noget andet og mere spændende.

Hitliste finder ud af hvornår det er billigst for dig at rejse til de ønskede destinationer Hvilket sparer dig for besværet med jævnligt at kontrollere priserne i rejse søgemaskinerne.

App’en Hitlist by Tripcommon kan linkes med din facebook profil og tage udgangspunkt i rejser til de byer, hvor du har venner, hvis du måtte ønske dette.

Du kan også søge efter destinationer, som dine Facebook-venner ikke er i, og tilføje dem til din hitliste . Der er også et smart verdenskort som viser dig alle de steder, du planlægger at gå til eller har besøgt allerede. Du kan selv tilpasse app’en ved f.eks. at oplyse hvilken lufthavn du helst vil flyve fra, bestemme om din hitliste skal være privat eller offentlig og sætte et budget for dine billetter.

Vi tror at app’en er værd at prøve, om ikke andet kan man da blive noget information rigere.