Hotel booking app

Booking Now er den første globale booking app til den impulsive rejsende.
Hotel booking appNy app fra Booking.com giver personligt tilpassede søgeresultater blandt flere end 600.000 overnatningssteder der kan reserveres med Booking.com’s prisgaranti med blot to tryk på telefonen. App’en findes på 42 sprog – deriblandt dansk.

Nu er det ikke længere nødvendigt at give afkald på hverken kvalitet eller valgfrihed, hvis man som rejsende impulsivt ønsker at booke en overnatning indenfor de næste 48 timer. Booking.com, verdens største hotelbookingportal, har i dag lanceret Booking Now , en ny mobil app der sætter nye standarder for on-demand rejseplanlægning.

App’en tilbyder skræddersyede indkvarteringsforslag baseret på individuelle brugerpræferencer og aktuel geografisk placering.
Booking Now er den eneste app, der ved at kombinere kundedata og GPS-teknologi kan give rejsende på farten direkte adgang til personligt tilpassede anbefalinger blandt flere end 600.000 overnatningssteder over hele kloden. Booking Now bliver tilgængelig på 42 sprog, deriblandt dansk.
Udviklingen af Booking Now skal imødekomme den stigende efterspørgsel på mobile løsninger til rejseplanlægning og følger den voksende tendens til intelligent anvendelse af kundedata. Næsten halvdelen af reservationer indenfor 48 timer sker fra en mobil enhed iflg. Booking.coms egne tal.
“Med Booking Now øger vi vores investeringer i mobile løsninger ved at udnytte vores globale styrke og partnerskaber til at skabe en løsning for det stigende antal kunder, der foretager reservationer mindre end to dage før deres ophold”,

siger Darren Huston, CEO i Booking.com og fortsætter:
”Den nye app sætter brugerne i centrum ved at udnytte vores omfattende database til at matche brugerens specifikke præferencer. Booking Now er en smidig og fuldt integreret mobilløsning , der passer til den moderne multi-opkoblede livsstil, så man nu nemt kan booke den helt rigtige overnatning med bare to tryk, uanset hvor og hvornår i verden man får brug for at reservere.”

Booking Now leverer personligt tilpassede søgeresultater i realtid baseret på geografisk placering og de ønsker til fx prisniveau, parkering, morgenmad, wifi etc., som man angiver i sin brugerprofil første gang, man bruger app’en.

Brugerne kan hurtigt og nemt bladre igennem de anbefalede muligheder og booke det foretrukne overnatningssted med blot to tryk med fingeren. Booking Now er desuden opbygget sådan, at jo mere man bruger app’en, jo mere vil de foreslåede overnatningssteder være tilpasset brugerens personlige ønsker.
”Flere og flere danskere booker deres rejser med kortere varsel – både forretnings- og fritidsrejser. Og stadigt flere gør det via mobilen”, siger Henriks Strand, landechef for Booking.com i Danmark.
Booking Now er løsningen for den impulsive rejsende, der nu kan ankomme til en ny destination med kort varsel og med to tryk på telefonen bestille indkvartering, der passer til hans eller hendes ønsker.