Barcelona rejse app

Gratis Barcelona city guide, her er en skøn turguide til en af de skønneste storbyer.

Den officielle turist information for Barcelona har lavet nogle rigtigt gode rejse apps, som guider til en skøn og oplevelsesrig storbyferie i Barcelona:

Her finder du Barcelona’s officielle rejse apps

Barcelona rejseapp android   ico-appstore2

De tilbyder for øjeblikket 5 forkellige rejseapps med Barcelona som tema:

Den Officiel guide til Barcelona

Officiel guide til Barcelona på din smartphone, som giver dig interaktiv turistinformation, let og hurtigt. Indholdet kan vises på Spansk og Enhgelsk. Guiden indeholder navigations lister for områder af interesse opdelt efter kategori , vigtige informationer , praktiske oplysninger og fotos. Denne app har også visualisering af placering kortene,

Den indeholder bl.a.

  • Tips til guidede ture
  • Museer opdelt efter type
  • Arkitektur guide
  • Kunst
  • Aktivitets forslag/forlystelser
  • Restaurant oversigt opdelt efter prisniveau
  • Cafeer og barer
  • Shopping guide
  • Overnatningsmuligheder

Barcelona restauranter

Barcelonas officielle Restaurantguide udgivet af Turisme de Barcelona. Denne app indeholder et udvalg af 170 af byens kvalitet restauranter.

Du kan søge efter restauranter ud fra forskellige udvælgelseskriterier og finde detaljerede oplysninger om hver restaurant samt ikke mindst finde restauranten.
Gaudís Barcelona

Gaudí BCN tilbyder dig mere end en times audio- indhold, så du kan opdage den vigtige arv af de modernistiske vartegn Antoni Gaudí testamenterede til Barcelona. Fem af dem er blevet erklæret UNESCO World Heritage og omfatter Sagrada Familia, Park Güell og Casa Batlló .

Du kan besøge dem i dit eget tempo i selskab med Morid , arkitekt og indretningsarkitekt fra Barcelona , der vil give dig et indblik i Gaudís mod og originalitet.

Hvert kapitel fokuserer på et Gaudí vartegn og har særlige kapitler om arkitekten selv og den catalanske art nouveau bevægelse. Beskrivelserne er ledsaget af musik og lydeffekter , den tekstversion af lydindhold , mere end 200 billeder af steder at besøge, samt praktiske oplysninger om hvordan du kommer til de bygninger, entre priser, åbningstider og deres geolocation med Google Maps. GaudíBCN kan også anvendes offline.
Hvis du kan lide Gaudí , er dette er en must-have app!

Medieval Barcelona

Medieval BCN tilbyder dig lydindhold , så du kan opleve den middelalderlige arkitektur – både romanske og gotiske – af Barcelonas guldalder . Det var en periode, der begynder i det 12. århundrede, da Barcelona dominerede en stor del af Middelhavet , herunder så fjerne steder som Sicilien og Athen , og var en vigtig handelsby i Middelhavet. Du kan besøge de fremhævede vartegn i dit eget tempo i selskab med Jordi, en arkitekt og indretningsarkitekt fra Barcelona, ​​som vil give dig et indblik i Barcelonas fremtrædende plads som en maritim magt gennem sit værdifulde middelalderlige arv.

Hvert kapitel fokuserer på en bestemt milepæl og har særlige kapitler om den middelalderlige æra også .

Beskrivelserne er ledsaget af musik og lydeffekter , en tekstversion af lydindhold , omkring 180 billeder af steder at besøge , samt praktiske oplysninger om, hvordan du kommer til de omtalte bygninger, optagelse entre priser , åbningstider og deres geolocation med Google Kort. MedievalBCN kan også anvendes offline.

Hvis du ønsker at opdage Barcelonas middelalderlige historie , dette er en must-have app!

NicePrints Barcelona

NicePrints , den officielle app, der vil gøre din ferie i Barcelona uforglemmeligt.

Med ‘ NicePrints Barcelona ‘ App til iPhone , iPad og Android , kan du bestille udskrifter af dine bedste billeder eller hurtigt og nemt at oprette et album og en kalender med dine minder i byen. Når den er oprettet , kan du modtage det trykt på fotokvalitet bekvemt derhjemme .
Tilpas din fotobog eller kalender med forskellige temaer , der repræsenterer Barcelona : Moderne Kunst, modernismen Old Town , Night By , Kunst & Kultur , Mediterranean City Sport By og offentlige rum.