En af de mest behagelige og jeg-skal-ikke-gøre-noget-selv-agtige måder, at holde sin ferie på, er nok at bo på hotel.

Hotelpriser stigerDet eneste man skal tænke på, når man tager på hotelferie, er at finde alt sit rejseudstyr frem og pakke sin rejsekuffert, alt hvad der hedder rengøring, redning af seng og madlavning (alt efter om man har til-valgt pension) det klarer hotelpersonalet.

En  af de andre fordele ved at tage på hotel ferie er at man som regel kan booke helt ned til én overnatning ad gangen, så vil man gerne besøge flere byer på samme ferierejse, er hotelovernatninger et oplagt valg.

At bo på hotel er ikke den billigste måde at overnatte på, når familien skal på ferie, men I de senere år er dog kommet større og større konkurrence på området i takt med at der er flere og flere rejsesøgemaskiner, som hjælper dig med at finde de billigste hotelværelser. De er også med til at give et bedre overblik over udvalget af hoteller i et givet område.

Når du gerne vil have overblik over mulighederne og se priser på hotelværelser, kan du med fordel besøge en af disse hotelsøgemaskiner:

  • Hotels.com – denne hotelsøgemaskine en ren hotelbaseret søgemaskine, som kan hjælpe dig med at finde gode/billige hotelværelser rundt om i verden.
  • Trivago.dk  – trivago er en af verdens største hotelsøgemaskiner. Hver måned bruger 45 millioner mennesker på verdensplan trivago som deres udgangspunkt for at finde det rette hotel og booke det for den lavest mulige pris.
  • Booking.com – I lighed med de 2 ovennævnte er Booking.com en af verdens førende portaler for online hotelreservationer
  • Expedia.dk – Vælg mellem tusindvis af hoteltilbud fra hele verden. Det er nemt at bestille hotel med Expedias verdensomspændende tilbud på hoteller.
  • Tripadvisor.dk – tilbyder et bredt udvalg af rejser og planlægningsfunktioner med links til reservationsværktøjer. TripAdvisor-webstederne er blandt de største rejsefora i verden.
  • Momondo.com – Momondo.com er en rejsesøgemaskine, som finder flybilletter, hoteller og biludlejning på internettet.
  • Skyscanner.dk – sammenligner priser på millioner af hotelværelser verden over for at finde de billigste priser.