badehotelBare ordet “Badehotel” bliver sagt får de fleste associationer til tiden før verden gik af lave eller da alting foregik i bakgear.

Der er nu noget over tiden med biler der havde former og tøffede af sted i hastigheder der kan få enhver til at kigge efter den bløde hat i bagruden og tænke søndagsbilist.

Har du brug for at komme lidt i bakgear eller måske bare trænger til at geare ned fra en hektisk hverdag og ønsker at nyde nuet og blive forkælet sanseligt såvel som fysisk. Så skulle du måske overveje et ophold på et badehotel.

Alene navnet Badehotel antyder at der vand og ikke mindst et frisk pust af havluft i nærheden ellers måske oveni købet en fantastisk udsigt over det brusende hav.

Både vandet duften og det enestående og beroligende syn udover det åbne hav er med det samme med til at sænke blodtrykket og få dig ned, ned, ned helt ned, hvor det kun er dig selv, dine kære og nuet der betyder noget her i verden.

Er det nu du skal prøve at bo på et af de mange skønne badehoteller rundt om i landet, så tag et kig på VisitDenmarks hjemmeside og find det hotel der tiltaler dig mest.