rødt kort appNu kan din smartphone også få det røde kort.

Som du sikkert ved kan du få assistance ved bilskader/problemer i hovedparten af de Europæiske lande (på SOS Internationals hjemmeside kan du se hvilke lande det gælder), når du er på bilferie.

Det kræver dog, at du har en kaskoforsikring på bilen hos et forsikringsselskab, som er med i rødt kort ordningen, hvilket gælder det fleste danske forsikringsselskaber.

Tidligere skulle du bestille det røde kort hos dit forsikringsselskab, som så sendte dig et fysisk kort, det kan du stadig men ifølge SOS International er det nok at du medbringer deres telefon nummer (så du kan komme i kontakt med dem) samt dit registreringsnummer på bilen, men den har du jo med på ferien, så det er vel ikke noget problem.

Udover de 2 ovennævnte måder at “medbringe det røde kort på” så har du nu også mulighed for at downloade en rødt kort app til din smartphone, hvor du lagrer dine biloplysninger og så kan du via app’en let komme i kontakt med SOS International og oplyse om dit problem. App’en registrerer også din lokation som gør det lettere at forklare hvor en evt. vejhælpsbil kan finde dig.

Rigtig god bilferie:-)