Vi samler løbende links til rejserelevante hjemmesider, som kan være til gavn for rejselystne danskere.

De fleste som skal ud at rejse med fly har en interesse i at kunne finde nogle billige flybilletter, så der flere penge til alt det sjove, shopping og ikke mindst noget godt mad. Når du begynder at søge efter flybilletter skal du beslutte dig for hvilken lufthavn du vil rejse fra.

Når vi tager på hotelferie vil vi som regel gerne overnatte på et hotel,

  • som giver let adgang til de aktiviteter
  • som vi finder interessant

og det gør som regel heller ikke noget at hotellet er af en vis standard, på det punkt er naturligvis som på mange andre områder i livet forskellige og har ikke de samme krav til komfort, men igen er det vel altid godt, hvis vi kan finde en efter standarden billig ferieovernatning.

Hvis ikke du gider at have bøvlet med selv at finde fly og hotelovernatning hver for sig og hellere vil bestille det samlet er der nok af muligheder for at billige rejser enten hos de enkelte rejsebureauer eller via en af rejsesøgemaskinerne.

Når du er kommet frem til rejsemålet har du måske lyst til selv at kunne udforske området i en lejet bil og får derfor behov for at kunne finde et ordentligt firma, som tilbyder biludlejning til rimelige priser under ordnede forhold.

Her finder du links til rejserelevante sites