TITAN kuffert

En Titan kuffert er blandt de bedste på markedet. De er lavet af lette og yderst stærke materialer med en flot finish. Der er naturligvis garanti på alle kufferter fra Titan.

Titan kuffert i polycarbonat er ekstremt stærk, materialet polycarbonat bruges blandt andet i luftfartsindustrien, fordi det er stærkt, let og meget fleksibelt. Materialet er derfor meget egnet til kufferter, da de ofte bliver udsat for en hårdhændet behandling af lufthavnenes personale.

Hjulene på en Titan kuffert er af letløbs typen, de kan bruges på de fleste underlag og holder til lidt af hvert uanset om du vælger en Titan kuffert med 2 hjul eller 4 hjul.

Vores Titan kufferter er forsynet med TSA lås, som er godkendt til USA rejser. TSA låsesystemet er en kodelås, hvor du selv vælger din kode, låsen desuden forsynet med et patenteret nøglesystem, som giver lufthavnskontollørerne mulighed for at åbne låsen uden at kende koden. Herved undgår du at lufthavnskontrollen brækker låsen op, hvis de ønsker at tjekke indholdet, hvilket ofte er tilfældet især i USA.

KØB DIN TITAN KUFFERT I VORES WEBSHOP