Kabine kufferter

Kabine trolley

 

kabine trolley 45x35x20 cm          kabine trolley 50x37x25 cm         kabine trolley 50x40x25 cm

kabine bagage          kabinetrolley 55x35x25         carry on kuffert 55x36x23

kabinekuffert max 55x38x20 cm          kabinekuffert 55x40x20 cm         kabinetrolley 55x40x23 cm

kabinekuffert 56x35x23 cm          kabine kuffert 56x36x23 cm         carryon trolley 56x45x25 cm

Kabinetrolley eller Carry on bagage, som de også kaldes giver dig ekstra frihed når du er på farten, da du undgår at skulle stå i kø ved check-in og så igen ved bagagebåndet når du kommer frem.

Hvis du rejser meget opdager du hurtigt fordelene ved kun at have et styk letvægts kuffert i kabine størrelse med på rejsen. Husk på at målene på såkaldt carry-on kufferter varierer fra flyselskab til flyselskab(se nærmere under punktet “flyregler“).

De fleste badeferie rejsende ville løbe skrigende bort hvis de skulle nøjes med en kuffert i kabinestørrelse. Men hvor tit har du ikke være af sted med en propfyldt kuffert i oversize + en kabine kuffert / taske for så at opdage at du faktisk kun har brugt halvdelen af det tøj og rejseudstyr du har haft med. Desuden har du sikkert også bandet langt væk over at skulle slæbes på alt det rejseudstyr og du har været tæt på at slæbe dig en pukkel til, du er sikkert også den alle bagage transportørerne flokkes omkring i håb om at tjene en skilling på at fragte dine kufferter og rejsetasker ud til en ventende bus eller taxi. Der er faktisk mange fordele ved at rejse efter travel light metoden.

Skal du f.eks. på storby ferie på egen hånd vil du med kyshånd tage imod rådet om at rejse med en god, let og stærk kabine kuffert. Du føler dig langt mere fleksibel og vil få en harmonisk og problemfri ferie. Du har langt nemmere ved at hoppe på et tog eller en bus, og foretage ændringer i dine rejseplaner, skulle der ske aflysninger af flyafgange eller opstå mulighed for at tage et tidligere fly og lignende vil du meget nemmere kunne ændre din billet til et andet fly.

At flyve med kun en kuffert i kabine størrelse kræver lidt ekstra af dig i planlægnings og pakke fasen, du er tvunget til at begrænse dig og så alligevel for der findes faktisk en lang række travel lightrejseprodukter på markedet, som gør at du ikke behøver at lide afsavn på rejsen. Prøv det, du vil ikke fortryde det.