Cavalet kufferter

Cavalet kuffert

En Cavalet kuffert er lig med sikker, tryg og kvalitetsbevidst design. Mærket Cavalet har eksisteret i over 60 år og er dermed din garanti for godt rejsegrej.

Cavalet kufferter & tasker

 

Mærket Cavalet laver både rejstasker, kabinekufferter, trolley og alm. kufferter til alle former for rejser. Uanset om du skal på charterrejse, storbyferie, badeferie, busrejse, bilrejse eller togrejse, så er der helt sikkert en Cavalet kuffert til lejligheden.

Cavalet London serien er en god robust og prismæssigt fornuftig kuffert serie, som fås i 4 forskellige størrelser. Denne kuffert serie er lavet i polyester og monteret med gode letløbs hjul og indbygget TSA lås og så er den ekstremt let.

Cavalet Alpha er en super praktisk kabinekuffert, som er lavet til at få mest muligt udnyttelse af lavprisflyselskabernes strenge bagageregler. Kufferten passer til langt de fleste af de flyselskaber, som vi danskere ønsker at rejse med og så, hold nu fast, vejer den kun 2,1 kilo hvilket giver dig mulighed for at proppe den med mere af feriegarderoben.

Der er fuld garanti på en Cavalet kuffert.

KØB DIN CAVALET KUFFERT I VORES REJSE WEBSHOP

 

Rejse webshop med alt til rejsen