Kufferter

Hvilken kuffert er bedst for dig?

Kuffert - Danmarks bedste udvalg

Når du vælger din kuffert bør du gå efter den bedste kvalitet indenfor den beløbsramme du er villig til at betale. Om kufferten skal være lavet af læder, stof, sejldug, polycarbonat eller plast er helt op til dine præferencer og det rejseudstyr du forventer at fylde den med.

En af de vigtigste ting ved valg af kuffert, er vægten.

Farven på kufferten er udelukkende et spørgsmål om smag og så til dels også om det skal være let, at genkende din kuffert på transportbåndet i lufthavnen. Kufferten bør også være let at håndtere når den skal ind og ud af busser, biler, tog og skibe eller ”fanges” på transportbåndet.

De fleste rejsende har fundet fidusen ved at vælge en kuffert med hjul. Om din kuffert skal være forsynet med 2 eller 4 hjul er lidt op til dit temperament. Tag eventuelt en snak med venner og bekendte om deres erfaring med henholdsvis 2 hjulede og 4 hjulede kufferter.

Sørg for at den kuffert du vælger har solide hjul og håndtag. Det er også rart, hvis den har håndtag i både side og top, hvis det er en større kuffert du vælger. Man hører jævnligt om rejsende som allerede ved første tur med sin kuffert oplever at stå med et itu gået håndtag i hånden.  Så kufferter kan altså godt købes for billigt.

Find de bedste kufferter og rejsetasker på hjul til din rejse

En korrekt størrelse og type af kuffert har stor betydning for hvor mindeværdig din rejse bliver. Uanset om du vælger en blød og yderst fleksibel kuffert eller en mere formstabil kuffert i polycarbonet, så bør du sikre dig, at den opfylder dine behov.

Garvede rejsefreaks kan kende en uerfaren rejsende på lang afstand, alene ved at kigge på pågældendes kuffert eller rejsetaske.

Der er 2 vigtige ting at tage stilling til, når du vælger kuffert for din kommende rejse:

  • Har du brug for at komme til dit rejseudstyr undervejs eller undgå kø ved check-in og bagagebånd?
  • Eller har du det bedst med at få din bagage checket ind og så først skulle bekymre dig om den igen, når du når rejsemålet?

Med de hastigt stigende gebyrer hos flyselskaberne, er der endnu et argument for, at investere i en letvægt kuffert og letvægts rejseudstyr i det hele taget. Derfor har Travelfreak et stort udvalg af de nyeste modeller af letvægts kuffert, som for kabinemodellernes vedkommende kan fås med en egenvægt på ned til 2,2 kg, så der er plads til at du kan få mere tøj og andet rejseudstyr med på ferien.

Desuden har du som regel ikke behov for nær så meget, som du forventer inden afgang. Selv de mest garvede rejsende siger gang på gang, at næste gang jeg rejser, vil jeg have mindre med i kufferten.

Så tag et kig i din kuffert næste gang du kommer hjem fra en rejse og noter dig hvad du fik brug for, så du ikke tager for meget med næste gang du skal ud at rejse.

Du bør også tænke på din ryg, når du rejser. Jo mere du propper i kufferten, jo mere belaster du din ryg.

Se vores store udvalg i kufferter

 

 

 

Adax kuffert       Beautybox        Billige kufferter

Bløde kufferter        Blå kuffert       Børne kuffert

Business trolley       cavalet kuffert       Cocoono kuffert

Delsey kuffert       Epic kuffert       Grøn kuffert

Grå kuffert      Gul kuffert       Hvid kuffert

Hård kuffert      Indkøbstrolley       Kabinekuffert

Kobberfarvet kuffert      Kuffert med 2 hjul       Kuffert med 4 hjul

Kuffert tilbud      Kuffertvægt       Lilla kuffert

Medium kuffert      Oilily kuffert       Orange kuffert

Pilottaske      Pink kuffert       Rød kuffert

Lille kuffert      Sort kuffert       Stor kuffert

Stribet kuffert      Titan kuffert       Trolley