Kom hurtigere ud i verden fra Aarhus Airport

0

Kom hurtigere ud i verden fra Aarhus Airport

Man skal kunne nå hele verden fra Aarhus Airport. Det er ambitionen og tanken bag en kampagne, der skal vise hvor nemt og hurtigt det er at flyve via København og ud i verden. Tjek ind i Aarhus Airport – og hent din kuffert i Tokyo.
30 minutter. Det er rejsetiden fra flyet triller ud på startbanen i Aarhus Airport til man lander i Københavns Lufthavn. Og netop den korte afstand mellem de to lufthavne er udgangspunktet for en ny kampagne, der skal få flere østjyder til at starte rejsen ud i verden fra den østjyske lufthavn:
Aarhus Airport“Der er så mange muligheder for at rejse fra Aarhus Airport, som folk ikke kender til, for eksempel via et stop i Københavns Lufthavn. Kampagnen skal kort sagt vise, at det er muligt for østjyderne, at nå hele verden fra Aarhus Airport. For få østjyder ved, hvor hurtigt og enkelt det er, at komme her fra Aarhus Airport til København – og dermed hvor nemt det er at flyve videre med en af de 165 direkte ruter fra Københavns Lufthavn og videre ud i verden”, fortæller lufthavnsdirektør Peter Høgsberg.
Han er gået sammen med Københavns Lufthavn om kampagnen, der skal vise, hvor nemt det er at komme fra Aarhus til f.eks. Tokyo, Boston eller Athen.

“Østjylland er det næststørste vækstcentrum i Danmark og det østjyske erhvervsliv er meget internationalt orienteret, så der er god grobund for vækst i de kommende år. Vi har testet konceptet af i lignende kampagner, som vi har lavet sammen med Sønderborg Lufthavn og Midtjyllands Lufthavn, som havde en god effekt. Vi tror derfor på, at indenrigs-flytrafikken har et stort potentiale for at vokse endnu mere, siger Henrik Peter Jørgensen, der er kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavn.

Kampagnen begynder i uge 8 og varer frem til og med uge 10 og vil bl.a. bestå af en række annoncer målrettet det østjyske.
Indenrigsflyvning gør det nemt at rejse ud i verden
“Vælger du at flyve via København Lufthavn, har du adgang til hundredvis af de destinationer over hele verden, som typisk efterspørges. Københavns Lufthavn er et rigtig godt transit-sted, for rejser der starter i Jylland”, siger Peter Høgsberg, der på indenrigsflyvningens vegne har store håb for fremtiden:

Afgørende for lokal udvikling
Peter Høgsberg glæder sig over, at der med kampagnen stilles skarpt på indenrigsflyvningens betydning for udviklingen i landsdelene:
“Ruten fra Aarhus Airport via Københavns Lufthavn videre ud i verden gør det muligt for de østjyske virksomheder at komme hurtigt ud i verden, og spiller derfor en afgørende rolle i forhold til at skabe vækst og arbejdspladser i Østjylland. Den faste rute til København er med til at sikre virksomhederne gode rammebetingelser og en fleksibel og effektiv transport”.
Kom hurtigt ud i verden
Og det synspunkt bakkes op af Københavns Lufthavn:
“Hvis virksomhederne skal klare sig i den globale konkurrence er det afgørende, at vi hurtigt kan komme ud i verden – og at kunderne hurtigt kan flyve til Østjylland og resten af Danmark. Gode flyforbindelser mellem landsdelene skaber ganske enkelt sammenhængskraft, vækst og udvikling i hele Danmark. Og så skal ferierende østjyder naturligvis også have let ved at flyve ud i verden,” siger Henrik Peter Jørgensen.
 
“Vælger du at flyve via Københavns Lufthavn, har du adgang til hundredvis af de destinationer over hele verden, som typisk efterspørges. På den måde er Københavns Lufthavn et rigtig godt transit-sted, for rejser der starter i Jylland, der giver adgang til et væld af muligheder. Så det er et vigtigt budskab at få ud, da det kan gavne rigtig mange østjyder”, afslutter Peter Høgsberg.Fakta om kampagnen
• Københavns Lufthavn er fra 1925. Med 29 millioner passagerer i 2016 og 165 direkte ruter, heraf 36 til fjerne rejsemål, er det Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt.
• Aarhus Airport er fra 1946. Der er op til 8 daglige afgange til og fra København fra Aarhus Airport.
• Fra Aarhus Airport kan man tjekke sin kuffert direkte ind til f.eks. Tokyo eller de mange andre destinationer, som SAS kan tilbyde via deres interline-aftaler med andre flyselskaber.
• F.eks. har SAS flere hundrede daglige direkte afgange fra København til Skandinavien, Europa og fjerne rejsemål som f.eks. Tokyo og Boston.
• En række af elementerne i kampagnen kan ses på dette link: aarhus.hurtigereudiverden.dk

Share.

About Author

Comments are closed.