Key West er dyrest

0

Key West var verdens dyreste hotelby i 1. halvår i år

26. september 2014

hotel_interiorGennemsnitsprisen for en overnatning i det hippe paradis for 1. halvår af 2014 var 1.616 kr.

Key West var verdens dyreste hotelby for de danske rejsende. I 1. halvår af 2014 spenderede danskerne mere end 1.600 kr., når hotelværelset skulle betales. Siden sidste år var det blevet 9 pct. dyrere for danskerne at overnatte i lækre Florida, ligesom det generelt er blevet dyrere for danskerne at rejse ud i verden. Det viser Hotels.com’s seneste Hotel Price IndexTM (HPI®).

Ernest Hemingway, Ralph Lauren, Calvin Klein m.fl. har alle haft residens i det lækre Key West, hvor vandet er azurblåt, og hvor temperaturene ligger relativt stabilt mellem 24 grader i de kolde måneder og op omkring 32 grader i de varme. Der er altså mange gode grunde til at besøge Key West, Florida. Men har man som dansker planer om at lægge vejen forbi det solrige paradis, skal man være forberedt på at have den store pengepung med.

Hotel luksusSåledes var Key West i årets første halvdel verdens dyreste hotelby, og priserne er tilmed steget med hele 9 pct. siden samme periode sidste år. Dermed måtte danske rejsende i gennemsnit betale 1.616 kr. for en hotelovernatning i 1. halvår af 2014 sammenlignet med 1.488 kr. i samme periode sidste år.

På anden- og tredjepladsen på listen over verdens dyreste hotelbyer ligger to andre solrige destinationer, nemlig Rio De Janeiro og Dubai. Her måtte danske rejsende i gennemsnit betale henholdsvis 1.499 kr. og 1.446 kr. for en hotelseng i årets første halvdel. Begge disse byer har ligeledes oplevet prisstigninger på 2 og 4 pct. siden samme periode sidste år. På fjerde og femtepladsen ligger to andre amerikanske byer, New York og Boston med hotelpriser på henholdsvis 1.372 kr. og 1.366 kr. i 1. halvår af 2014.

6 ud af 10 hotelbyer er steget i pris
Det er ikke kun Key West, Rio De Janeiro og Dubai, der har oplevet stigninger i hotelpriserne. Det er blevet dyrere for danskerne at bo på hotel i 64 ud af de 103 byer, der bliver målt på i Hotels.coms Hotel Price Index i forhold til samme periode sidste år.

”Det er generelt blevet dyrere for danskerne at besøge verdens storbyer, bl.a. fordi verdensøkonomien er i fremgang. Det smitter af på forbrugernes rejselyst og efterspørgsel efter hotelovernatninger. Det påvirker naturligvis hotelpriserne i en opadgående retning”, forklarer Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Share.

About Author

Comments are closed.