Hotelpriser USA

0

Danskernes amerikanske favoritter stiger i pris
New York

Storbyernes hoteller er igen blevet dyrere

Mulighedernes land, USA, er en eftertragtet feriedestination blandt danskerne. Og den relative lave kurs, der har været på dollaren den seneste tid, gør det muligvis endnu mere attraktivt for danskerne at rejse til landet. Trods den lave kurs, er det dog alligevel ikke altid helt billigt at være dansk turist i USA, da hotelpriserne fortsætter med at stige i nogle af danskernes favorit storbyer. Det viser hoteleksperten Hotels.com’s seneste Hotel Price IndexTM (HPITM).

Hotelpriser USA 2013
Shopping, restaurantbesøg og sightseeing – mulighederne er mange, når man besøger USA’s storbyer. Og når flybilletten først er købt, så behøver feriebudgettet ikke at lide under alle de seværdigheder og oplevelser, som landet tilbyder sine turister, fordi kursen holder sig relativt lav.

De mindre omkostelige fornøjelser stopper dog, hvis man skal booke en hotelovernatning i en af danskernes amerikanske storbyfavoritter. Sidste år steg priserne nemlig på hotelværelser i en lang række af de amerikanske storbyer. Særligt Miamis hotelpriser var på prisflugt i 2013 med en stigning på 11 pct. Således kunne danske turister i 2012 få en overnatning for gennemsnitligt 960 kr. mod 1.066 kr. i 2013.
De tre storbyer, San Francisco, Seattle og Los Angeles, havde ligeledes store prisstigninger i 2013 på henholdsvis 9 pct., 9 pct., og 5 pct.

Det viser Hotels.com’s seneste Hotel Price Index (HPI), som er baseret på bookingdata fra mere end 150.000 hoteller i hele verden.

Bemærkelsesværdigt prisfald i Boston
Dog var det ikke i alle amerikanske storbyer, at danske rejsende blev mødt med prisstigninger på hotelovernatninger i 2013. Hvis man som dansker rejste til storbyerne Washington DC, New Orleans eller Bosten sidste år, kunne man opleve at få mere for pengene, når man bookede et hotelværelse i forhold til året forinden.

Storbyen, Boston, tog især et bemærkelsesværdigt dyk i hotelpriserne sidste år med et prisfald på 7 pct. Hotelpriserne i den populære storby lå i gennemsnit på 1.323 kr. per overnatning i 2012 mod 1.229 kr. i 2013. New Orleans og Washington DC oplevede prisdyk på henholdsvis 4 pct. og 2 pct.

Share.

About Author

Comments are closed.